Gå til sidens indhold

Behandling af persondata til jobansøgere

Her kan du læse, hvordan vi håndterer dine personoplysninger i forbindelse med jobansøgning.

Hvem er vi?

Når du ansøger om en stilling, giver du dit samtykke til, at vi, Dansk Magisterforening (DM), Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg, CVR-nr.: 17542028 må behandle dine personoplysninger, også kaldet persondata, med det formål og på den måde, som vi har beskrevet det i det følgende.

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Som jobansøger giver du et frivilligt og oplyst samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger, og at vi kan kontakte dig, hvis du kommer i betragtning til den stilling, som du har søgt, eller hvis vi mangler information om dig for at kunne færdigbehandle din ansøgning, eller for at du kan komme i betragtning til eventuelle nyopslåede stillinger i perioden.

Din ansøgning og de personoplysninger, som du vælger at oplyse os om, vil blive gennemset og vurderet af vores ansættelsesudvalg. Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at vurdere, om vi nu eller på et senere tidspunkt kan tilbyde dig job hos os. Vi sørger selvfølgelig for, at dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt og på sikre servere.

Er det nu sikkert?

Alle de oplysninger du giver os i forbindelse med din ansøgning, opbevares fortroligt og sikkert. DM videregiver ikke dine personoplysninger til tredjeparter foruden vores systemleverandører.

Ved videregivelse til systemleverandører er DM dataansvarlig og systemleverandørerne databehandlere, og der er udarbejdet databehandleraftaler mellem os og vores systemleverandører, som sikrer, at systemleverandørerne kun behandler dine personoplysninger efter instruks fra DM.

Vores systemleverandører må ikke anvende dine personoplysninger til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Kan jeg ombestemme mig?

Vi gemmer og opbevarer din ansøgning og dermed dine persondata i vores system, også selvom du ikke kommer i betragtning til den stilling, du har søgt hos os. Perioden for opbevaring vil maksimalt være 180 dage, medmindre du beder os om at slette oplysningerne inden.

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de personoplysninger om dig, som vi behandler. Du kan også bede om berigtigelse eller blokering af oplysninger, som er urigtige. Hvis du gerne vil have indsigt, bede om berigtigelse eller blokering skal du kontakte os på persondata@dm.dk

Du har til en hver tid ret til at trække dit samtykke tilbage og få slettet dine oplysninger før der er gået 180 dage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, skal du være opmærksom på, at du ikke længere kan deltage i ansøgningsprocessen eller komme i betragtning til eventuelle nyopslåede stillinger i perioden, da vores behandling af din ansøgning kræver dit samtykke. Hvis du vil trække dit samtykke tilbage, kan du kontakte os på persondata@dm.dk

Du kan selv slette dine oplysninger ved at logge ind på KM2job.dk og trykke ”slet bruger”.

Kan jeg klage?

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, som du kan finder her:
Borgergade 28, 1300 København K,
T: 33 19 32 00, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Henvendelser

Hvis du ønsker at høre mere om DM’s behandling af dine oplysninger i forbindelse med rekruttering eller har spørgsmål til vores privatlivspolitik for ansøgere, er du velkommen til at kontakte DM på persondata@dm.dk

Opdateret 10. oktober 2018