Til indhold

Valg22: Med viden kommer vi længst

Med viden kommer vi længst
Valg22: Med viden kommer vi længst
0:00 0:00

Midt i en valgkampstid har vi mere end nogensinde brug for at tage viden alvorligt, så vi ikke baserer vigtige beslutninger på forkerte forudsætninger eller halve sandheder.

"Viden er vigtig og viden skal spredes, så vi sammen kan blive klogere" siger astrofysiker og professor Anja C. Andersen

Vi vil i DM gerne slå et slag for vigtigheden af viden i valgkampen. Derfor har vi allieret os med professor og astrofysiker Anja C. Andersen om at sende dette vigtige budskab ud:

Danmark bliver fattigere, hvis vi mindsker den viden, vi som samfund skal leve af.

Som Anja så rigtigt siger, så står vi overfor store udfordringer med en krig, der ånder os i nakken, en klode, der sveder, mistrivsel blandt unge og en elregning, der løber løbsk.

Danmark har brug for dygtige kandidater og grundig forskning for at bringe vores samfund igennem komplekse udfordringer som den grønne omstilling, digitalisering og fremtidens velfærd. Det er viden, der skal bringe os løsningerne og viden, der skal få os til at træffe de rette beslutninger.

Med viden kommer vi længst.

Stop regeringens planer om 1-årige kandidatuddannelser

Regeringen foreslår at forkorte op til halvdelen af alle kandidatuddannelser fra 2 til 1 år. Det mener vi er en virkelig dårlig idé. Er du enig? Så skriv under og vis din modstand mod forslaget.

Skriv under
Med viden kommer vi længst