Gå til sidens indhold
04. april 2019 Af Christine Espholm

Vær med til at gøre valget grønt!

Sammen med en række grønne organisationer og klimaforskere støtter DM initiativet ’Så er det nu: Gør valget grønt’. Vi håber, du vil være med.

Klimaforsker, Jens Friis Lund, opfordrer politikerne til at tage klimaudfordringerne alvorligt og skride til handling, før det er for sent. Jens Friis Lund er en af initiativtagerne bag kampagnen 'Så er det nu: Gør valget grønt'.

Målet er at få tusindevis af danskere til at presse politikerne til at levere en mere ambitiøs klimapolitik, sikre markant mere plads til naturen for vores truede arter og sikre rent drikkevand til nuværende og kommende generationer. 

Støt op og skriv under på ’Så er det nu: Gør valget grønt’

’Så er det nu: Gør valget grønt’ er en partipolitisk uafhængig kampagne, som klimaforskere har været med til at sætte i gang. Kampagnen skal gennem en digitale platform og underskriftindsamling få folketingskandidaterne til tage grøn stilling – nu!

Sæt viden bag dit kryds

Valget nærmer sig, og ’Så er det nu – gør valget grønt’ er et af elementerne i DM’s kampagne ’Sæt viden bag dit kryds’ som optakt til folketingsvalget. 
I DM mener vi, at vores samfund og politiske beslutninger skal bygge på VIDEN. Klimaforskere kæmper for at trænge igennem til politikerne og få dem til at tage klimaudfordringerne alvorligt. Derfor giver vi forskere en platform i valgkampen med 'Så er det nu: gør valget grønt", med nogle små film, der sætter fokus på klima, og med en valgdebat #FV19: Klima-samtalen, hvor DM’s klimaforskere udfordrer politikerne.

Læs mere om DM's budskab 'Lyt til klimaforskerne'.

Læs mere om DM’s budskaber i valgkampen

Folketingsvalget skal handle om viden!

Sæt viden bag dit kryds