Opfylder din tillidvalgte et af disse tre kriterier? Så nemt indstiller du til årets Tillidspris

Sidste års vinder af Tillidsprisen, Anne-Marie Borritz.
Del artikel:
Af Troels Mørk

Har du en tillidsvalgt, som forstår kollegerne, formår at se de overordnede tendenser på arbejdspladsen eller er proaktiv i samarbejdet med ledelsen? Kan du sætte flueben ved bare et af kriterierne, hører vi meget gerne fra dig. Lige nu modtager vi nemlig indstillinger til årets Tillidspris i DM.

Tillidsvalgte skal reagere, når kolleger oplever mistrivsel, være den skarpe forhandler, når ledelsen sidder på den anden side af bordet og skal kunne spotte de overordnede tendenser og strømninger på arbejdspladsen.

Kort sagt: Tillidsvalgte har mange kasketter på i det daglige arbejde og skal kunne begå sig i mange forskellige sammenhænge og situationer.

3 kriterier, som gør en god tillidsvalgt

Anne-Marie Borritz, mangeårig TR hos ATP i Hillerød og sidste års vinder af Tillidsprisen i DM, forsøger at være en god repræsentant for kollegerne ud fra disse tre kriterier.

  • Bevare overblikket og have styr på regler, retningslinjer og kutymer, når personsager af meget forskellig karakter skal håndteres, herunder at tage hånd om meget forskellige reaktioner fra kollegerne.
  • Evne at se på arbejdspladsen fra et helikopterperspektiv og spotte tendenser og strømninger internt på arbejdspladsen.
  • Agere proaktivt og hurtigt kunne forudse, om nye tiltag eller forhandlingsoplæg er godt eller skidt nyt for kollegagruppen.

Har du en tillidsvalgt, som opfylder bare et af kriterierne, eller er fantastisk på nogle andre områder. hører vi rigtig gerne fra dig lige nu. 

Lige nu indsamler vi nemlig indstillinger til årets Tillidspris.

Indstil din TR eller AMR

Det tager kun ganske få minutter at indstille din TR eller AMR til årets Tillidspris, men betyder rigtig meget for den, der bliver indstillet. 

Download wordskabelon og indstil din kandidat. Send din indstilling til tillidspris@dm.dk

Frist for indstillingerne er 1. november 2019.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}