Ny undersøgelse skal afdække konsekvenserne af jobcenterforløb for syge og nedslidte

Del artikel:
Af Holger Anderson

Hjælp Psykiatrifonden med at afdække, hvilke konsekvenser jobcenterforløb har på helbred og livskvalitet i ny undersøgelse. Undersøgelsen kan give vigtig viden, som kan forbedre forholdene for sygemeldte.

Psykiatrifonden og en række andre organisationer har igangsat en større undersøgelse, der skal afklare, hvordan helbred og livskvalitet påvirkes af sygdomsforløb, hvor den sygemeldte har haft et forløb i jobcentret. Målgruppen er alle, der er ramt af sygdom eller tidligere har været ramt af sygdom, der påvirker deres evne til at arbejde.

Der skal være gode løsninger for de borgere, der er ramt af sygdom og nedslidning. Undersøgelsen kan være med til at give ny viden, som vi kan bruge i arbejdet for at forbedre forholdene for sygemeldte, siger Camilla Gregersen, formand for DM.

Ny viden kan forbedre forholdene

Derfor støtter DM op om Psykiatrifondens nye undersøgelse, der kan bidrage med ny viden om jobcenterforløbenes konsekvenser for personer med nedsat arbejdsevne.

Undersøgelsen består af et spørgeskema, der tager ca. 7-10 min at udfylde. Vi håber, du har lyst til at deltage og bidrage med at sætte fokus på livskvalitet for mennesker i jobcenterforløb.

Du vil være anonym, når du deltager i undersøgelsen. DM opfordrer alle medlemmer, der er en del af målgruppen, til at deltage i undersøgelsen.

Om undersøgelsen

Undersøgelsen gennemføres af Psykiatrifonden. Dansk Magisterforening videregiver ingen oplysninger om dig til Psykiatrifonden. Vælger du at deltage i undersøgelsen, sendes du derfor videre til ekstern hjemmeside, hvor det er Psykiatrifonden, du afgiver oplysninger til. De vil kunne se, at du kommer fra et DM-medie, men ikke hvem du er.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}