Coronavirus

Du kan bruge DM’s digitale vejledning eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan virussen påvirker dit arbejdsliv.

Gå til sidens indhold

Fest og farver i Fælledparken

Traditionen tro dannede Fælledparken i København 1. maj rammen om fest, farver og fadøl krydret med politiske taler og happenings.

I år satte DM fokus på FN’s verdensmål, kvalitetsuddannelse, ligestilling mellem kønnene, samt anstændige jobs og økonomisk vækst.

Fotograf John Ehbrecht var på pletten i Fælledparken.

En veloplagt formand for DM, Camilla Gregersen, satte scenen og kom med bud på, hvordan fagforeninger kan og skal arbejde med FN’s verdensmål og ikke mindst hvorfor.
Igen i år var DM i Fælledparken med et telt, hvor der dagen igennem var taler, happenings og selvfølgelig gang i fustagerne.
De mange fremmødte i DM’s telt fik også mulighed for at høre om FN’s verdensmål og arbejdstagerrettigheder i et EU-perspektiv. Her udlægger Steen Gade, formand for Nyt Europa og tidligere MF for SF og Britta Thomsen, næstformand i Nyt Europa og tidligere medlem af EU-parlamentet for S teksten.
Som de første på scenen var Anne Bisgaard Pors (tv), formand for de offentligt administrative medlemmer i DM og Julia Hunt, formand for de privatansatte og selvstændige i DM, der bød velkommen.
Dagen igennem var der aktiviteter både i teltet og foran scenen.
DM's telt var placeret tæt på den store scene, så der var rig mulighed for at følge med i taler og underholdning fra den store scene.