Deltag i debatten: Akademikere skal finde sig i meget

Del artikel:
Af Troels Mørk

Akademikernes rolle på det danske arbejdsmarked bliver diskuteret heftigt i disse dage. Vil du byde ind med din holdning?

”Overflødigt fedt”. ”Unødvendig akademisering”. Skældsordene står i disse dage i kø, når meningsdannere og eksperter udtaler sig om akademikernes rolle på det danske arbejdsmarked.
Måske har du også oplevet den offentlige udskamning eller har ærgret dig over tonen i debatten? DM vil gerne kende din holdning til debatten om akademikerne.

Vi har brug for at vide, hvordan du oplever arbejdslivet, og om der er noget, du tænker, kunne være anderledes? Oplever du, at din rolle er til diskussion eller føler du dig værdsat og anerkendt for dine kompetencer?

Hvis du har tid og lyst, er der også mulighed for at blive en del af en fokusgruppe, der skal klæde os på til debatten. Vi har brug for dig som hverdagsekspert og case på den virkelighed, der er ude på arbejdspladserne.

Deltag i debatten

Herunder kan du give din mening til kende, og vi glæder os til at høre din mening.

DM’s formand Camilla Gregersen har været en aktiv spiller i debatten i de seneste uger, og du kan finde det og andre eksempler på mediernes omtaler af akademikere her.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}