Innovationspraktik med DM

Del artikel:

Bliv vært eller praktikant gennem innovationspraktik-ordningen, og få inspiration, viden og netværk. DM har indgået samarbejde med Center for Offentlig Innovation.

Tre ud af fire innovationer i den offentlige sektor er genbrug af andres løsninger, og fire ud af fem innovationer sker i samarbejde med andre end kollegerne på arbejdspladsen. Både forskning og erfaring viser, at innovation i høj grad spredes gennem relationer.

Derfor har DM indgået et partnerskab med COI om en praktikordning, der har til formål at understøtte netop de relationer.

Som offentlig ansat DM’er har du mulighed for at blive vært eller praktikant i to-fem dage mellem 11.-15. september – og det gælder både ledere og medarbejdere på statslige og kommunale arbejdspladser.

Praktikken kan helt konkret give dig kendskab til nye løsninger og arbejdsmetoder eller inspiration til at justere din måde at arbejde på. Derfor opfordrer DM til at bruge et par dage på at invitere en praktikant indenfor hos jer eller til selv at komme ud på en anden arbejdsplads.

DM’s formand Camilla Gregersen håber, at mange vil gøre brug af muligheden:

”Innovationspraktikken er særligt relevant for DM’erne, fordi vores medlemmer arbejder tværfagligt og er initiativrige. Vores medlemmer er kendt for engagement og viden – og det kendetegner også det her projekt. Videndeling på tværs i den offentlige sektor er en unik mulighed, som jeg håber, mange vil benytte sig af. Uanset, om man inviterer inden for som vært eller rejser ud som praktikant.”

Læs mere om partnerskabet mellem COI og DM

Praktisk info

Praktikken ligger mellem 11.-15. september (uge 37), og der er tilmeldingsfrist 20. juni.

Du kan læse mere og tilmelde dig både som vært og som praktikant på www.coi.dk

Center for Offentlig Innovation matcher værter og praktikanter, men du kan også selv indgå en aftale med en konkret praktikvært.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}