Fem gode apps til dig med iværksætterdrømme

Del artikel:

Mange akademikere går med en iværksætter i maven. Bliv klogere på fem apps, der kan hjælpe dig på vej til at realisere drømmeprojektet.

Networking
Som supplement til LinkedIn, Google+ og andre sociale medier, kan du bruge app’en Grip – Networking App, som er en sammensmeltning af LinkedIn og dating-appen Tinder.

Her kan du udvide dit netværk og komme i kontakt med andre inden for samme branche og interesseområde som dig.

Økonomi
App’en Expensify kan hjælpe dig med at holde styr på økonomien. Ved hjælp af kameraet kan du smartscanne kvitteringer, og udgiften bliver registreret i app’en, hvor du kan lave separate mapper til udgifterne. 

På den måde skal du ikke selv indtaste beløber og holde styr på kvitteringer. Derudover kan du organisere og administrere din rejsetid både i bil, hvor app’en kan tælle antal kørte kilometer, og i fly hvor app’en opdaterer flyinformation og rejsetider. 

Kommunikation
Der er mange fine kommunikationsapps, som kan gøre livet lettere for dig. Fx Slack, der har har en bred vifte af funktioner, hvor du blandt andet kan samle de kommunikationskanaler, du allerede benytter som fx Twitter og Gmail.

Udover at dele filer, sende gruppe- eller privatbeskeder kan du registrere timer og arbejdstid i app’en.

Planlægning

Iværksætteri kræver en god portion planlægning, og her kan app’en Strides hjælpe dig. 

App’en hjælper dig med at få overblik over dine vaner, og du kan registre din udvikling løbende og holde øje med, hvor langt du er nået i forhold til dine målsætninger. App’en gør det mere overskueligt for dig, der har mange bolde i luften.

Dokumenter og underskrifter

Med HelloSign kan du scanne, underskrive og sende dokumenter. Det er en let løsning som erstatning for den gammeldagsmetode, hvor dokumenter skal udskrives, underskrives i hånden og derefter scannes ind igen.

I stedet bruger app’en telefonens kamera til at scanne dokumenterne, og du kan tilføje underskrift, dato og anden tekst, før du sender dokumentet videre.

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}