Til indhold

NOR: nordic health house

NOR 2

Som medlem af DM får du 30% rabat på ubegrænset yoga eller NOR: online til kun 49 kr./md.

NOR: nordic health house

NOR: er et innovativt yoga- og sundhedshus, der samler mere end 60 undervisere, behandlere og terapeuter, der bygger bro mellem forskellige tilgange til sundhed på hver deres unikke måde. NOR: har de mest inspirerende og populære former for yoga på skemaet. Med mere end 40 ugentlige hold på skemaet, tror vi på, at det er i kvaliteten af vores mange forskellige hold og dygtige undervisere, der kan give dig netop det, du søger. NOR: er din oase, hvor du kan tage hånd om dig selv såvel fysisk som psykisk, med højt til loftet og plads til alle. Læs mere om NOR:

Priser

  • Student Pass: 265 kr./md. med DM-rabat (normalpris 379 kr./md.)
  • Community Pass: 314 kr./md. med DM-rabat (normalpris 449 kr./md.)
  • NOR: online: 49 kr./md. (normalpris 149 kr./md.)

 

Du får:

• Ubegrænset yoga.

• Mere end 40 ugentlige hold.

• Mere end 10 forskellige yogaformer.

• Medlemspris på udvalgte workshops.

• Adgang til NOR: online med +200 videoer med yoga og talks.

NOR: online

NOR: har desuden en online sundhedsplatform (NOR: online), hvor du kan tage yogaen og din praksis med lige hvor hen du vil. Der er mere end 200 videoer med yoga og talks fra nøje udvalgte eksperter indenfor yoga, sundhed og behandling. Her kan du gå i dybden med temaer som ”Puls & styrke”, ”Stress”, ”Afspænding & ro”, ”Tankemylder” og mange flere…

Læs mere om NOR: online

Interne events koblet til NOR

Kom med til Sund Snak hos NOR: og prøv en times Yin Yoga, og oplev yogaens mange fordele. Sund Snak er et skarpt og anderledes foredragsformat om fysisk og mental sundhed, som giver dig muligheden for at blive klogere på dig selv i fællesskab med andre. Arrangementet her vil foregå hos NOR: i København, der med sine flotte omgivelser skaber en unik og afslappende atmosfære for arrangementet.

 

 

Sådan opnår du rabat

Læs mere (kræver login)

Meld dig ind

Bliv medlem nu og få adgang til en lang række faglige og kontante medlemsfordele.

Meld dig ind