Til indhold

TR-/AMR-Årsmøde 2021

Årsmøde for tillidsvalgte
© DM

Gratis

Kom med til to dages inspirerende og berigende samvær i Kolding, hvor vi skal diskutere de store spørgsmål, der optager os alle i øjeblikket.

Arbejdslivet er i den grad præget af digitalisering og samspillet i den hybride organisation, hvor vi bevæger os mellem online og onsite opgaveløsning. Den grønne omstilling haster mere end nogensinde, og der skal findes nye løsninger nu. 

Samtidig er det afgørende for vores fællesskaber og for vores samfund, at vi værner om både ytringsfriheden og hinandens ret til at være dem vi er uanset forskelligheder - også på arbejdspladsen. 

Vi har sammensat et bredt program med både fælles og valgfri aktiviteter. Vi får besøg af forskere og andre skarpe eksperter, der fortæller om den nyeste viden og giver dig gode redskaber med hjem.

Du får også mulighed for at diskutere og præge de aktuelle politiske dagsordener i DM sammen med din bestyrelse og andre tillidsvalgte.

Endelig får du rig mulighed for at sparre med dine TR- og AMR-kolleger fra andre arbejdspladser og med konsulenter fra DM, når vi undervejs dykker ned i historier og erfaringer fra hverdagen på jeres mange arbejdspladser.

Det er også på årsmødet, vi uddeler den traditionsrige og vigtige Tillidspris til en TR eller AMR, der fortjener en helt særlig hyldest. 

Vi glæder os til at se dig! 

Læs hele programmet og tilmeld dig en valgfri aktivitet på dag 1 og en valgfri aktivitet dag 2: (OBS! Du skal kun vælge 1 pr. dag).

Valgfrie aktiviteter Dag 1 - 10. november

  • Fællesskab og medarbejderskab i den nye hybride organisation v. Trille Frodelund Lykke
  • Stress, forebyggelse og psykologisk tryghed v. Lill Palmblad
  • Bæredygtige arbejdspladser og grøn omstilling v. Mattias Friis Jørgensen (DeltagerDanmark)
  • På arbejde blandt ting og teknologier v. Mikkel Bille, RUC (modtagere af DM’s forskerpris 2021)

Valgfrie aktiviteter Dag 2 - 11. november

  • Konflikthåndtering v. Lasse Tørslev
  • Få indflydelse og find handlemuligheder v. Annette Schmidt Højby
  • Opfølgning på APV og trivselsmålinger v. Lill Palmblad
  • Arbejdsmiljøets New Normal, distancearbejde på godt og ondt v. Christine Ipsen

Målgruppe

Mødet er forbeholdt DM's tillidsrepræsentanter, -suppleanter, kontaktpersoner og arbejdsmiljørepræsentanter.

 

Vidste du, at du som medlem af DM kan supplere din TR-uddannelse med DM's gratis onlinekurser?  Se mere her og opret en profil for at få fuld adgang til alle DM's onlinekurser. 

Årsmøde for tillidsvalgte
© DM