Spring menu over

Hvad ved Pontoppidan om moderne ledelse? Brug skønlitteratur som en vej til ledelsesudvikling

Sådan laver du gode møder
Del artikel:

Bliv introduceret til hvordan du gennem skønlitteratur træner din evne til at anskue ledelse fra anderledes vinkler.

Læsning af skønlitteratur kan give inspiration og perspektiver, som man hverken kan finde i fagbøger eller ledelseslitteraturen. Et arbejdsmarked i forandring og især de yngre generationers opgør med den stereotype karrieretækning kalder på en ledertype, der har mod og nysgerrighed til ikke blot at handle men også stoppe op og reflektere på nye måder. Ikke mindst for at fintune egenskaber som åbenhed og empati, der bliver vigtigere og vigtigere i ledelse i en virkelighed præget af stor kompleksitet og forandringshastighed.
Så hvad er det særlige som skønlitteraturen kan tilbyde i en ledelseskontekst? Og hvordan kan skønlitteraturen bygge bro til temaer som personaleledelse, medarbejderudvikling og ledelsesfilosofi?

På denne workshop får du

  • Nye perspektiver på din ledelsespraksis med udgangspunkt i skønlitterære tekster
  • Et fortroligt refleksionsrum sammen med en gruppe andre ledere
  • Konkrete ideer til hvordan du kan bruge skønlitteratur i din opgave som leder

Ledelsesrådgiver Mikael Bierbaum og litteraturformidler Lisbet Vestergaard leder jer igennem eftermiddagens dialog. Vi slutter af med at samle op på de refleksioner, der er opstået – både i mødet med teksten og med de andre ledere.

Hvem kan du møde?

Mikael Bierbaum er udannet cand.scient.pol. Han har 25+ års erfaring fra den private og den offentlige sektor heraf 15 år i ledelsespositioner på det administrativt/politiske stabsområde, især indenfor HR udviklingsfeltet og generel ledelse. Mikael er også en af landets mest erfarne executive coaches.

Lisbet Vestergaard er uddannet cand.mag. i Litteraturvidenskab og Moderne Kultur & Kulturformidling. Hun har de sidste 15 år arbejdet med folkebibliotekernes formidling af litteratur i nye sammenhænge og været leder for en række udviklingsprojekter i regi af Tænketanken Fremtidens Biblioteker.

Målgruppe

Arrangementet er forbeholdt ledere med ledelsesansvar.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest to dage før arrangementet. Det gør du på Mit DM. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads. Ved sen framelding eller udeblivelse opkræves et gebyr på 200 DKK.

Arrangør

DM i samarbejde med Tænketanken Fremtidens Biblioteker 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 28. november 2024 16:00 - 19:00
Sted Akademikertårnet Lindevangs Allé 2 2000 Frederiksberg
Tilmeldingsfrist 25. november 2024 - kl. 23:30
Afmeldingsfrist 26. november 2024 - kl. 16:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje