Til indhold

Hvem kan vi stole på i en klimakrise?

Unsplash
© Unsplash

Gratis

Kampen om den offentlige fortælling.

Når alt politik er klimapolitik, er klimakrisen også en central politisk kampplads. Gennem årtier har forskellige aktører forsøgt at påvirke og kapre den offentlige fortælling om klimaforandringerne i forsøget på at påvirke den politiske udvikling. Store og kendte virksomheder har gennem tiden gået fra direkte klimabenægtelse mod bedrevidende til mere subtile og sofistikerede former for klimaforhaling.  

I dette oplæg vil Joachim Peter Tilsted fortælle om forskning i klimaforhaling, kendte eksempler på fabrikeret klimabenægtelse og diskutere, om vi kan forvente os mere af den slags i fremtiden. 

Mennesker i den grønne omstilling

Mennesker i den grønne omstilling er en mini-webinarserie med tre afsnit under konceptet DM BIO ONLINE. I miniserien dykker vi ned i det menneskelige element ved den grønne omstilling.  

Du vil blive klogere på, hvad der motiverer os til at lave adfærdsændringer til fordel for natur, klima og miljø, hvordan vi sammen og hver for sig kan gøre en forskel samt påvirkningen fra virksomheders klimaforhaling.  

Du tilmelder dig de andre oplæg i serien her: 

Oplægsholder

Joachim Peter Tilsted er ph.d.-studerende Lunds Universitet ved Institut for Miljø- og Energisystemsstudier. Hans forskning omhandler politiske og økonomiske aspekter af grøn omstilling, med et særskilt fokus på tung industri. Han har desuden beskæftiget sig med begrebet grøn vækst samt den politiske betydning af økonomiske modeller. Joachim Peter Tilsted er uddannet miljø- og udviklingsøkonom (cand.oecon.agro) fra Københavns Universitet.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Unsplash
© Unsplash