JA og DSL er fusioneret med DM

Fusionen er trådt i kraft 1. januar 2023. Læs mere

Til indhold

Din arbejdssituation

Få råd til karrieren med udgangspunkt i din aktuelle situation.

Karrierekonsulenter i DM bliver kontaktet af mange forskellige årsager. Måske har du brug for sparring på emner, som knytter sig til din ansættelsesform som fx ph.d. eller tidsbegrænset ansat, mens det en anden gang kan handle om aktuelle forhold, som at være ledig eller nyuddannet.

Vi har samlet de situationer, som vi oftest møder her.

Arbejder du som selvstændig eller freelancer?

Her kan du fx finde hjælp til at afklare, om livet som selvstændig kunne være et godt match for dig, ligesom du kan finde vejledning til aftaler og kontrakter, prisfastsættelse og honorar og råd om salg og markedsføring. Du finder også henvisninger til netværk og kurser for selvstændige og freelancere.

Læs mere

Leder

Har du brug for sparring, inspiration eller råd om ledelse? Brug DM til afklaring af lederambitioner, arbejdsmiljø for ledere, webinar om distanceledelse og netværk for ledere. Vi hjælper dig selvfølgelig også i forhold til ansættelsesvilkår og din lønforhandling.

Læs mere

Ph.d.

Læs mere her om vejen til en karriere som forsker. Du kan også finde information om livet som ph.d.-studerende og om de muligheder, som åbner sig for en ph.d., når afhandlingen er forsvaret. Enten som forsker ved en forskningsinstitution eller på arbejdsmarkedet udenfor academia. Du kan også læse om arbejdsmiljø og trivsel for ph.d.-studerende, ansættelsesvilkår og om, hvordan du kan få indflydelse på dit universitet. Endelig kan du læse om DM mange aktiviteter for forskere i vores kalender.

Læs mere

Tidsbegrænset ansat

Er du eller overvejer du en tidsbegrænset ansættelse så, kan du her læse om udviklingen i midlertidige stillinger, om at bruge dem som springbræt eller livsstil og få gode råd til fx at håndtere usikkerheden om det næste job, og hvordan du forklarer huller i cv’et.

Læs mere

Studerende

Få hele pakken med fagforening og a-kasse og dermed adgang til rådgivning under dit studie, studieforsikring og studiekonto, arrangementer og workshops.

Læs mere

Nyuddannet

Som nyuddannet skal du forholde dig til dine muligheder på arbejdsmarkedet, hvordan du får det rigtige arbejde, din første kontrakt, lønforhandling og hvordan du navigerer i dit første job. Brug DM til det hele.

Læs mere

Ledig

Som ledig har du typisk brug for sparring og inspiration til din jobsøgning, viden om hvilken hjælp du kan få fra hhv. fagforening og a-kasse, adgang til netværk m.m.

Læs mere her og få et overblik

Senkarriere

Læs om de temaer, der er særligt relevante for den sidste del af karrieren og seniorlivet derefter: muligheder for at trappe ned på arbejdet, overvejelser om overgangen fra karriere til seniorliv, jobsøgning og DM’s politiske indsatser.

Læs mere