Gå til sidens indhold

CV- og ansøgningstjek Få feedback på din ansøgning og cv når du søger job Læs mere

Karriererådgivning

Få rådgivning om dit arbejdsliv hos DM's karrierekonsulenter. Her får du individuel og professionel sparring på spørgsmål om karriere, arbejdsliv og kompetenceudvikling.

Læs mere

Styrk din karriere med DM's kurser

DM har et bredt udvalg af kurser, der kan styrke din karrire.

Se alle arrangementer

Kulturbranchen

Kulturbranchen er en attraktiv branche, som mange drømmer at blive en del af. En stor del af DM’s medlemmer i branchen er drevet af faglig passion for det kulturelle område. Læs mere om branchens vilkår og arbejdsliv, og om hvordan du får job i kulturbranchen.

Læs mere

NGO-branchen

NGO-branchen er på mange måder en attraktiv branche, hvor kolleger og frivillige kræfter brænder for sagen, og hvor der er mulighed for at rejse ud i verden. Læs mere om branchens vilkår og arbejdsliv, og om hvordan du får job i en NGO.

Arbejdslivet i IT-branchen

Rigtig mange DM’ere arbejder i dag med IT, enten i eller uden for IT-branchen. Mange af dem har IT-faglig baggrund, men der er også mange, der har uddannet sig inden for eksempelvis biologi, geografi, matematik, litteraturvidenskab, psykologi, kommunikation og retorik.

Læs mere

Life science-branchen

Life science-branchen omfatter overvejende virksomheder inden for det farmaceutiske, bioteknologiske og medicinske område. Læs mere om arbejdslivet i branchen og om, hvordan du får et job i branchen.

Læs mere