Dansk Magisterforening

Podcasts og lydfortællinger

Del artikel:

Herunder finder du Akademikerbladets lydudgivelser. Hør dem her på sitet eller find dem på den app, hvor du normalt lytter til podcasts.

Formler - små besynderlige konstellationer af tal, bogstaver og tegn, som for de fleste ligner det rene volapyk. Men disse formler rummer nogle af videnskabshistoriens største og mest afgørende opdagelser. 

Med støtte fra Carlsbergfondet har Akademikerbladet og podcastproducenten Mono Mono produceret 10 lydfortællinger om 10 formler, der på hver deres måde har en betydning for den måde, vores verden ser ud i dag.

I podcastserie 'Karriere på hovedet' stiller vi spørgsmål ved den traditionelle opfattelse af, hvad der er en god karriere.

Værten Lasse Højsgaard møder og taler med en række mennesker, der ud fra deres personlige erfaringer eller faglige viden kan tale med om karriere-begrebet.

Hvad vil vi opnå? Hvad skaber glæde eller frustration? Og er vi måske for fastlåste i vores opfattelse af, hvad arbejdslivet går ud på, og hvordan det bør indrettes?

I 'Akademikerbladet i øret' udgiver vi løbende et udvalg af Akademikerbladets skrevne artikler som lydfortællinger. Her finder du både aktuelle historier fra det seneste magasin og nyhedssitet samt ældre historier og interviews, som stadig er værd at lytte til – alle bearbejdet og indlæst til gode lytteoplevelser.

I podcastserien ’Ha’ en god dag, skat’ gør værten Caroline Cecilie Olesen og hendes gæster op med den skam, skyld og skadelig selvkritik, der følger med livet som fuldtidsarbejdende småbørnsforælder. 

Hun tror på, at de fleste af os formår at prioritere hverdagen, så den tilgodeser både os selv og vores børn – og det behøver vi ikke have dårlig samvittighed over.

}