Netværk
DM BIO tilbyder en bred vifte af netværk, der går på tværs af faglighed, studieretning og interesser.
Netværkene er dannet på baggrund af en stærk medlemsinddragelse, der sikrer attraktive faglige medlemstilbud og arrangementer. Som medlem af DM kan du deltage i alle netværk.
Agronomgolfklubben
Agronomgolfklubben er et lokalt netværk under DM's netværks palette.
Læs mere om netværketBæredygtig Fagforening
Bæredygtig Fagforeninger stedet, hvor vi sammen kan diskutere og undersøge muligheder for at påvirke samfundsudviklingen i en grøn og bæredygtig retning.
Læs mere om netværketDansk Agronomforening
Dansk Agronomforening (DA) er et socialt og fagligt forum for jordbrugsakademikere, der i deres uddannelse og/eller daglige arbejde har med rådgivning, planlægning, forvaltning og forskning primært inden for jordbruget at gøre.
Læs mere om netværketDansk Hortonomforening
Foreningen er en platform, hvor havebrugsinteresserede kan mødes og holde kontakt med faget og hinanden gennem sociale og faglige arrangementer.
Læs mere om netværketDanske Forstkandidaters Forening
Danske Forstkandidaters Forening (DFF) er et netværk primært for personer med en baggrund inden for skov- og naturforvaltning fra KU SCIENCE.
Læs mere om netværketDanske Senior Agronomer
Danske Senior Agronomer er et lokalt netværk under DM's palette.
Læs mere om netværketDM BIO-Klimanetværk
Klimanetværket vil have fokus på at udbrede viden om klimarelaterede emner blandt DM’s medlemmer.
Læs mere om netværketDM BIO-Nordjylland
Det lokale netværk DM BIO-Nordjylland retter sig primært mod DM-medlemmer, der bor og/eller arbejder i det nordjyske.
Læs mere om netværketDM BIO-Sønderjylland
Det lokale netværk DM BIO-Sønderjylland retter sig primært mod DM-medlemmer, der bor og/eller arbejder i det sønderjyske. Netværket er dog åbent for alle interesserede DM-medlemmer.
Læs mere om netværketDM BIO-Trekantområdet
Trekantområdets Jordbrugsakademikere skaber og udbygger netværket mellem jordbrugsakademikere og beslægtede universitetsuddannede, der bor i Trekantområdet.
Læs mere om netværketinLiSci - a network for inter-disciplinary professionals in Life Science
Har du også søgt efter et netværk, hvor du kan sparre, inspirere og udveksle erfaringer med ligesindede, dyrke relationer, styrke og aktivere dit netværk i Life Science branchen? Så er du måske det nyeste medlem af det tværfaglige karrierenetværk inLiSci.
Læs mere om netværketKvinder med en ph.d. i science
Et netværk om det meningsfulde arbejdsliv, hvad enten det er en karriere i forskning eller på markedet uden for universitetet.
Læs mere om netværketLandskabsarkitekternes Forening
Landskabsarkitekternes Forening (LAF) er et netværk for landskabsarkitekter fra KU SCIENCE og for andre med lignende uddannelse og/ eller med et fagligt virke inden for landskabsarkitekturens fagområder.
Læs mere om netværketNetværk for Haveentusiaster
Er du vild med stander og havedesign, og savner du nogen at dele en faglig baseret interesse for privathaver med, så er Netværk for Haveentusiaster måske noget for dig.
Læs mere om netværketNetværket bæredygtige arealer
Kom og vær med til fordomsfri videndeling, sparring og metodeudvikling om de nye bæredygtige arealer, på tværs af fagligheder og roller.
Læs mere om netværketNetværk for Projektledere
Mangler du sparring i dit job som projektleder? Vil du have en mere rummelig "værktøjskasse"? Hvad er andres erfaringer med projekter i krise?
Læs mere om netværketPh.d.-foreningen
Foreningen, der blev oprettet i 1993, har til formål at varetage medlemmernes faglige interesser gennem afholdelse af arrangementer af videnskabelig, uddannelsesmæssig og social karakter.
Læs mere om netværketRoskildeegnens agronomklub
Roskildeegnens agronomklub er et lokalt netværk under JA's palette.
Læs mere om netværketØstjyske Jordbrugsakademikere
Østjyske Jordbrugsakademikere er et lokalt netværk under DM's palette.
Læs mere om netværketDansk Hestevelfærdsnetværk
Et fagligt netværk for kandidater, som underviser eller rådgiver i hestevelfærd, og som kommunikerer om hestevelfærd med udgangspunkt i forskning og forskningsbaserede koncepter og standarder.
Læs mere om netværket