Dansk Magisterforening

Nyt bestyrelsesmedlem på AAU

© Foto: AAU

Del artikel:

Aalborg Universitet (AAU) fik den 1. februar et nyt eksternt bestyrelses­medlem i skikkelse af Randi Muff Christensen, som er Sustainability Director hos COWI. Hun afløser Claus Kim Holstein på posten.

Randi Muff Christensen beskrives i en pressemeddelelse som en stærk forandringsleder, der har strategisk overblik og omfattende erfaring med at omsætte strategi til resultater i både offentlige organisationer, internationale projekter og virksomheder.

Randi Muff Christensen er uddannet civilingeniør i byggeledelse fra Aalborg Universitet og har en ph.d. i ledelse og forandring også fra AAU.

Hun har været projektleder i Forsvarets Ejendomsstyrelse og har erfaring fra andet bestyrelsesarbejde.

Hun fortæller, at det er det tætte samarbejde med erhvervslivet og den problembaserede læringsmodel på AAU, der har givet hende lyst til som bestyrelsesmedlem at være med til at påvirke udviklingen af AAU i en positiv retning.

“AAU har en særlig plads i mit hjerte. Den problembaserede undervisning og forskning foruden samarbejdet med erhvervslivet har været med til at give mig ballast og kompetencer, der ligger som en klangbund i alt, jeg gør i dag. Verden har brug for et universitet som AAU, der tager ansvar for at finde løsninger på de presserende udfordringer, vi står over for. Jeg glæder mig derfor til at kunne bidrage til den fortsatte udvikling af universitetet, så det kan være med til at skabe en mere bæredygtig verden,” siger Randi Muff Christensen, der er udpeget for perioden 1. februar 2024 til 31. januar 2028.

}