Dansk Magisterforening

Ny institutleder på CBS

© Foto: Privat

Af Claus Baggersgaard
Del artikel:

Professor mso Thyra Uth Thomsen har den 1. April overtaget stillingen som institutleder for Institut for Afsætningsøkonomi på Copenhagen Business School. Hun afløser professor Adam Lindgreen, hvis stilling er udløbet efter otte år.

Thyra Uth Thomsen beskrives som en anerkendt professor inden for forbrugerforskning med stor erfaring og en stor passion for uddannelse.

Hun begyndte sin forskerkarriere med en ph.d. fra Aarhus School of Business, og hun blev derefter adjunkt ved Roskilde Universitet og kom til CBS i 2004 som lektor ved Institut for Afsætningsøkonomi. Fra 2017-2020 var hun souschef på instituttet, og i de sidste otte år har hun været Academic Director for CBS’ adjunktuddannelse. Hun sidder pt. også i studienævn for HA Almen og cand.merc.

Ifølge konstitueret rektor Inger Askehave matcher Thyra Uth Thomsens kompetencer og de store skift i uddannelseslandskabet, der er på vej både for CBS og den danske universitetssektor, hinanden rigtig godt.

“Thyras forskningsresultater og hendes betydelige erfaring med at lede og udvikle transformative marketinguddannelser viser i høj grad hendes evne til at skabe nødvendig forandring og tænke helhedsorienteret. Uddannelseslandskabet er under forandring på CBS og i Danmark, så Thyras kompetencer er meget værdifulde for os. Hun er empatisk, dedikeret og en samarbejdsorienteret leder, og jeg ser frem til at byde hende velkommen i institutlederkredsen på CBS,” udtaler konstitueret rektor Inger Askehave i en nyhed på CBS´ hjemmeside.

}