Dansk Magisterforening

Merete Eldrup fortsætter som formand for KU´s bestyrelse

© Foto: Søren Svendsen

Del artikel:

Merete Eldrup er blevet genudpeget til posten som formand for Københavns Universitetets bestyrelse for perioden 1. januar 2024 til 31. december 2027. En post hun har bestridt siden 2019.

Hun er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og har en lang karriere i centraladministrationen og i den private sektor bag sig. Hun har blandt andet været direktør i JP/Politikens Hus a/s fra 1997 til 2007, hvor hun blev ansat som administrerende direktør for TV 2/Danmark, en post hun fratrådte i 2019.

Merete Eldrup er, udover at være formand for universitetets bestyrelse, bestyrelsesformand i Nykredit og besidder derudover en række bestyrelsesposter.

”Merete Eldrup er en usædvanlig stærk kandidat, og vi er i udpegningsorganet begejstrede for, at hun har valgt at stille sig til rådighed for endnu en periode som bestyrelsesformand,” udtaler formanden for KU’s udpegningsorgan, Christian Grøndahl, som er dr.med. samt medstifter og CEO for SNIPR Biome.

Merete Eldrup ser også frem til at fortsætte arbejdet i bestyrelsen.

”Vi skal fra 2024 implementere KU’s nye strategi, hvor der blandt andet er fokus på innovation, de bedste idéer og livslang læring,” udtaler den genudpegede bestyrelsesformand.

}