Dansk Magisterforening

Formand og medlem fortsætter i CBS-bestyrelse

CBS formand for bestyrelse og medlem

© Foto: CBS

Del artikel:

Torben Möger Pedersen er blevet genudpeget til posten som formand for Copenhagen Business Schools bestyrelse, og Lilian Mogensen er ligeledes genudpeget som eksternt medlem – begge for en ny fireårig periode.

Lilian Mogensens første funktionsperiode stod til at udløbe den 31. marts, mens Torben Möger Pedersens første periode udløber den 30. juni i år.
Genudpegningen af Torben Möger Pedersen er blevet godkendt af uddannelses- og forskningsministeren.

“Jeg værdsætter tilliden fra ministeren, udpegningsorganet og den øvrige bestyrelse. Jeg glæder mig meget til at fortsætte samarbejdet med bestyrelsen, direktionen og de mange dygtige studerende og medarbejdere på CBS”, siger Torben Möger Pedersen i forbindelse med genudpegningen.

Torben Möger Pedersen har i 25 år været administrerende direktør i Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab PensionDanmark. Han har også en stærk bestyrelseserfaring, blandt andet med poster i Arbejdernes Landsbank, Gigtforeningen, Symbion Fonden, Gefion Gymnasium, Det Udenrigspolitiske Selskab, Forsikring & Pension og Aalborg Universitet, hvor han udtrådte som næstformand, da han blev formand for bestyrelsen på CBS. Han har et indgående kendskab til CBS gennem sin stilling som formand for Danish Society for Education and Business (DSEB), som tilbage i 1917 var stifter af CBS. Han underviser desuden på bestyrelsesuddannelserne i regi af CBS Executive og er også adjungeret professor på CBS.

Lilian Mogensen har senest været koncerndirektør i ATP/direktør i Udbetaling Danmark og er rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem med fokus på digitale transformationer, HR og strategi. Hun har blandt andet siddet i bestyrelsen på IT Universitetet i 12 år.