Dansk Magisterforening

AAU-dekan fortsætter ny periode

© Foto: AAU

Af Claus Baggersgaard
Del artikel:

Rasmus Antoft, dekan for Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet (AAU), fortsætter på posten i yderligere seks år.

Rektor Per Michael Johansen begrunder forlængelsen af dekanens åremålsansættelse med, at han i sine ni år som dekan har bevist, at han kan navigere og balancere i en omskiftelig universitetsverden.

“Han har på bedste vis ledet et område, der har oplevet politisk modgang, og sikret Aalborg Universitets interesser bedst muligt.

Samtidig har han succesfuldt været i stand til at samle det samfundsvidenskabelige og det humanistiske fakultet i et moderne SSH-fakultet (Social Science & Humanities). Derfor var valget af Rasmus til endnu en periode som dekan heller ikke svært,” udtaler AAU’s rektor i en nyhed på universitetets hjemmeside.

Rasmus Antoft ser frem til at fortsætte arbejdet med at udvikle fakultetet.

“Til trods for mange forandringer er der stadig muligheder og potentialer forsknings- og undervisningsmæssigt, som vi skal forfølge. Og vi skal fortsætte med at sætte et stærkt aftryk i omverdenen. Jeg ser frem til at løfte dette i et fortsat godt samarbejde med medarbejdere, studerende og den øvrige ledelse på AAU,” udtaler dekanen.