DM BIOsfæren: Hør fire podcasts om natur og biodiversitet

© Tage Majland

I en serie med fire udsendelser ser DM BIO på, hvordan vi får mere natur og kan styrke biodiversiteten. I studiet har vi haft otte gæster med forskellige stærke fagligheder og baggrunde fra forskning, formidling og landbrug.

I første program taler vi med biolog Heidi Buur Holbeck, Naturrådgiverne, og landskabsarkitekt Susanne Grunkin fra Arkitema om, hvordan vi får mere natur på landet og i byen.

Læs mere om programmet og gæsterne her

© Tage Majland

Professor Jørgen E. Olesen, Aarhus Universitet, og landbrugsrådgiver Niels Peter Ravnsborg, Agrovi, taler om, hvordan der kan blive plads til både landbrug og mere biodiversitet.

Læs mere om programmet og gæsterne her

© Tage Majland

Filosof og professor Peter Sandøe, Københavns Universitet, og skov- og landskabsingeniør og naturvejleder i Ishøj Kommune, Mette Millner Raun, taler om vores forhold til dyr, naturnationalparker og natur i mange afskygninger.

Læs mere om programmet og gæsterne her

© Tage Majland

Biolog og professor Carsten Rahbek, Københavns Universitet, samt landskabsarkitekt og fagredaktør i Haveselskabet, Louise Møller, taler om, hvad vi skal gøre for at få meget mere biodiversitet – og på hvilke måder private haver kan gøre en forskel.

Læs mere om programmet og gæsterne her

© Tage Majland

DM BIO’s podcast DM BIOsfæren 

DM BIOsfæren er en podcast om alt det, der vokser og gror. Den udgives af DM BIO, som er et fagligt fællesskab under fagforeningen DM. 

Biosfæren er det rum, hvor levende organismer kan trives her på kloden. DM BIO’s podcast er det rum, hvor alle, der arbejder med – eller interesserer sig for – miljø, natur, landskab, klima og fødevarer får BIO-vitaminer til hjernen.

Vi samler fagfolk i studiet og taler om barrierer og løsninger for få bedre biodiversitet og gøre verden mere bæredygtig.

Podcasten kan findes i diverse podcastapps.

}