DM

Styrk din karriere som kommunikatør med DM

Fusionen med Kommunikation og Sprog gør os til Danmarks største fagforening for kommunikatører.

Styrk din karriere som kommunikatør med DM

Sådan har vi hjulpet vores medlemmer

 

"DM udbyder rigtig mange spændende webinarer og workshops for kommunikatører. Jeg har for eksempel lige deltaget i et webinar om AI. Det var virkelig en øjenåbner."

- Dorthe, PR- & kommunikationsmedarbejder

DM kender min branche ud og ind. Jeg har fået værdifuld karriererådgivning og hjælp til at lægge en karriereplan, hvilket har været virkelig vigtigt for mig."

- Sofie, marketingkoordinator

"Reformer og organisationsændringer er hyppige i den offentlige sektor – især når man er ansat som kommunikationsmedarbejder. Derfor er det rart at have en stærk fagforening i ryggen."

- Anette, kommunikationsmedarbejder

Lønguide for kommunikatører

Brug DM’s lønguide for kommunikatører til selv at få mere i løn. For når du ved, hvad andre kommunikatører som dig tjener, er du godt på vej til din egen næste lønstigning.

Gratis arrangementer og kurser

Hold dig fagligt opdateret til vores gratis arrangementer og kurser omhandlende trends og tendenser i kommunikations- og marketingbranchen.

Få sparring på din karriere

Kommunikationsbranchen er under konstant udvikling – det ved vi. Få personlig rådgivning i forhold til din karriere, lønforhandling og jobsøgning.

Spar penge på alt fra forsikringer til fritidsaktiviteter

Med over 75.000 medlemmer har vi stor forhandlingsstyrke og kan derfor forhandle os frem til en masse gode rabataftaler.

Se hvad du får rabat på her

Arrangementer for kommunikatører

Se alle arrangementer

Gratis juridisk rådgivning er en del af dit medlemskab

Som medlem af DM kan du få gratis juridisk støtte, hvis du har behov for det.

Vi kan rådgive dig om arbejdsvilkår, kontrakter, ferie og løn. Og så sikrer vi dig dine rettigheder i forhold til ferie, barsel, opsigelse, og meget mere.

Du har et helt juridisk team i DM, som du kan trække på, hvis du har en konflikt på din arbejdsplads. Så støtter vi med juridisk rådgivning.

Vi kan stå for forhandlingen med arbejdsgiveren på dine vegne, du kan få stressvejledning, og vi kan hjælpe med at forbedre arbejdsmiljøet.

DM

 

Måske dette indhold kunne være noget for dig?

Sådan bliver du bedre til at drive digital dialog

Virksomheder falder ofte i de samme faldgruber, når de vil drive online samtaler. Få tre gode råd til, hvordan man bliver bedre til dén digitale disciplin.

Sådan bliver du bedre til at drive digital dialog
Andreas Marckmann Andreassen

Tre gode råd, når du anvender AI i dit arbejde

Kunstig intelligens er allerede en del af arbejdslivet for mange kommunikatører. Få tre gode råd til, hvordan du gør AI til en sund arbejdsmakker.

Tre gode råd, når du anvender AI i dit arbejde
Nanna Vestgård

Bliv bedre til at tage ordet på arbejdspladsen

Det kan være en svær øvelse for kvinder at tage ordet på arbejdspladsen. Bliv klogere på retoriske faldgruber, kvinder kan lære at aflære.

Kvinde, tag din taletid

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje