DM Bio-magasinet #2 2019
Fokus på fremtidens fødevaresikkerhed. Der er sket en kolossal udvikling i vores valg af fødevarer, indkøbsmuligheder, udbud og efterspørgsel og meget mere. Tænk blot på begreber som plantefars og madspild. Desuden er der forbrugerkrav om lavere indhold af fedt, salt og sukker, færre tilsætningsstoffer og ingen konserveringsmidler. Udfordringen blive at få fødevaresikkerheden til at følge med denne udvikling, mens vi opretholder den høje standard, Danmark er kendt for.
Fokus på fremtidens fødevaresikkerhed. Der er sket en kolossal udvikling i vores valg af fødevarer, indkøbsmuligheder, udbud og efterspørgsel og meget mere. Tænk blot på begreber som plantefars og madspild. Desuden er der forbrugerkrav om lavere indhold af fedt, salt og sukker, færre tilsætningsstoffer og ingen konserveringsmidler. Udfordringen blive at få fødevaresikkerheden til at følge med denne udvikling, mens vi opretholder den høje standard, Danmark er kendt for.