Risikostyring og NIS2: Hvad betyder det for din virksomhed?

© Unsplash

Del artikel:

Cybersikkerhed er blevet en nødvendighed i dagens digitale landskab. Men hvad betyder det egentlig for din virksomhed?

NIS2 er den EU-dækkende lovgivning, som skal bidrage til at styrke cyber- og informationssikkerheden på tværs af EU's medlemslande. Bliv klædt på til at håndtere de udfordringer, som NIS2 og de nye sikkerhedskrav bringer. Vi giver dig en klar forståelse af NIS2-direktivet og de nødvendige risikostyringsprocesser, der kræves for at sikre din virksomhed.

På webinaret kommer vi ind på

  • Baggrunden for NIS2 og behovet for regulering
    Vi bliver kort introduceret til, hvorfor NIS2-direktivet er blevet implementeret, og hvad det betyder for cybersikkerhed i Europa.
  • Risikostyringsprocessen
    Vi forklarer de specifikke risikostyringsprocesser, der kræves under NIS2. Fra identifikation af trusler og sårbarheder til konsekvensanalyse og etablering af risikohåndteringsplaner.
  • Din rolle i virksomhedens cybersikkerhed
    Hvorfor er du vigtig i arbejdet med cybersikkerhed? Vi belyser, hvordan dine handlinger kan styrke virksomhedens sikkerhed og forretningsværdi.

Webinaret er for alle – du behøver ikke at være ekspert for at få noget ud af det.

Hvorfor skal du deltage?

På webinaret får du en grundlæggende forståelse af, hvad NIS2 betyder for din virksomhed, og hvordan effektiv risikostyring kan beskytte din virksomhed mod cybertrusler. Vi gør cybersikkerhed tilgængelig for alle og fokuserer på de praktiske aspekter og udfordringer ved processen.

Hvem kan du møde?

Oplægsholder er Majken Prip, chefkonsulent i D-mærket, Danmarks mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse i virksomheder.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, arrangementskonsulent i DM.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM.  Læs om DM’s brug af Zoom

Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret bliver ikke optaget.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.Du kan melde afbud på Mit DM

Hvad er DM Digi?

DM Digi er et fagligt fællesskab for dig, der arbejder med eller interesserer dig for den digitale udvikling og for ny teknologi. Et stærkt medlemstilbud med netværk, arrangementer og faglige artikler.
Besøg DM Digi

Interesserer du dig for data, AI og den digitale omstilling?

Så markér feltet "DM Digi" på Mit DM, så får du alt det, DM laver på området: artikler, arrangementer, netværkstilbud m.m.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 10. september 2024 09:00 - 09:45
Sted Online
Tilmeldingsfrist 9. september 2024 - kl. 09:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Gratis

Seneste artikler

Læs alle artikler

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje