NIS2 og minimumskravene: Hvad betyder det for dig som medarbejder?

© Unsplash

Del artikel:

Cybersikkerhed er det nye sort! Men hvad betyder det egentlig for dig og din virksomhed?

NIS2 er den EU-dækkende lovgivning, som skal bidrage til at styrke cyber- og informationssikkerheden på tværs af EU's medlemslande. Deltag i vores webinar og få klarhed over NIS2-direktivet, de vigtigste sikkerhedstiltag, og hvordan du kan spille ind. Vi tager dig i hånden og gennemgår, hvad NIS2 betyder for dig og din virksomhed – det er din mulighed for at komme på forkant med cybersikkerhed.

På webinaret kommer vi ind på

  • Baggrunden for NIS2 og behovet for regulering
    Vi ser på, hvorfor NIS2-direktivet er kommet til, og hvad det betyder for cybersikkerhed i Europa.
  • Kravene i NIS2
    Hvad forventes af dig og din virksomhed? Vi forklarer de vigtigste krav, og hvordan virksomheder kan imødekomme dem.
  • Hvad kan du forvente?
    Hvordan påvirker NIS2 din hverdag? Vi giver dig et overblik over de mulige ændringer, du kan forvente.

Webinaret er for alle – du behøver ikke at være ekspert for at få noget ud af det. Vi giver dig konkrete og praktiske råd, som du kan bruge med det samme.

Hvorfor skal du deltage?

På webinaret får du en grundlæggende forståelse for, hvad NIS2 betyder for din virksomhed. Du får viden, der ikke kun beskytter din virksomhed, men også gør dig til en værdifuld spiller i arbejdet med at opretholde en stærk sikkerhedskultur og derigennem skabe forretningsværdi.

Hvem kan du møde?

Oplægsholder er Majken Prip, chefkonsulent i D-mærket, Danmarks mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse i virksomheder.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, arrangementskonsulent i DM.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret bliver ikke optaget.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Du kan melde afbud på Mit DM

Hvad er DM Digi?

DM Digi er et fagligt fællesskab for dig, der arbejder med eller interesserer dig for den digitale udvikling og for ny teknologi. Et stærkt medlemstilbud med netværk, arrangementer og faglige artikler.
Besøg DM Digi

Interesserer du dig for data, AI og den digitale omstilling?

Så markér feltet "DM Digi" på Mit DM, så får du alt det, DM laver på området: artikler, arrangementer, netværkstilbud m.m.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 28. august 2024 09:00 - 09:45
Sted Online
Tilmeldingsfrist 27. august 2024 - kl. 12:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Gratis

Seneste artikler

Læs alle artikler

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje