Dansk Magisterforening

Kryds fingre for Henrik Leth

Af Lisbeth Ammitzbøll
Del artikel:

Ledige Henrik Leth skal til anden samtale i en stor, privat virksomhed i industrien. Jobbet er både ”nyt og spændende” og samtidig et sted, hvor erfaringerne fra Nokia vil komme ham til gode. Akademikerbladet.dk ønsker held og lykke.

Om en uge sidder it-generalist Henrik Leth til anden samtale på et job i en stor, privat virksomhed. Stillingen hedder procesansvarlig og håbet er højt. Henrik Leth optrådte i Magisterbladet og på akademikerbladet.dk for en måned siden i serien Skaf et job”. Her er Henrik Leths opdatering.

”Artiklen om mig i Magisterbladet i februar har indtil videre givet anledning til to henvendelser. Den ene var et forslag om at skrive mit cv ind i nogle jobdatabaser, og den anden var et forslag om at kontakte nogle konsulenthuse. Det er udmærkede forslag, men ikke noget der har givet konkret kontakt til en jobmulighed. Det ene forslag gav dog en udvidelse af netværket, da vi skrev lidt sammen og linkede på LinkedIn.

Jeg er naturligvis selv fortsat med at søge, og jeg har adskillige ansøgninger ude indenfor forskellige områder (f.eks. dataanalyse, e-learning, processer), hvor jeg håber at komme til samtale. Jeg har også været til en samtale, hvor jeg håber at komme til anden samtale – det handler om dataanalyse og brugeradfærd på hjemmesider, og det kunne være sjovt at prøve at bruge mine analytiske evner inden for det område.

Jeg er endvidere blevet indkaldt til en anden samtale et andet sted, hvor jeg i givet fald skal være procesansvarlig. Det har jeg stor erfaring med fra Nokia, men dette er en helt anden industri, så det kunne give en interessant kombination af at være nyt og spændende, samtidig med at jeg kan bruge mine erfaringer.

Jeg håber meget på, at samtalen falder heldigt ud”.

Læs om Henrik Leth

Henrik Leths cv