Dansk Magisterforening

Anne – nu med job

Af Lisbeth Ammitzbøll
Del artikel:

I januar bad Magisterbladet om hjælp fra DM’s medlemmer til at skaffe cand.scient. i kulturgeografi Anne Alstrup Avnby et job. ”Jeg er egentlig ret benovet over, at folk har taget sig tid til at henvende sig til mig blot på baggrund af en artikel”. Om nogle dage tager Anne på arbejde.

Anne Alstrup Avnby er ledig, men ikke meget længere. En måned efter, at Magisterbladet i januar bad andre DM-medlemmer om at hjælpe Anne Alstrup Avnby i job, tegner fremtiden lysere for den 43-årige kulturgeograf. Her er hendes opdatering:

”Jeg har søgt ca. 2-3 opslåede job om ugen. Jeg har ikke været til samtale, men jeg forventer egentlig heller ikke at få et opslået job lige pt. Enhver ved, at det er nemmere at få et job, når man har et i forvejen, så om en uge starter jeg i en løntilskudsstilling som projektkoordinator på CBS. Det er kun for et halvt år, men jeg tror, det er det, der skal til, for at jeg kommer videre.

Jeg har efter artiklen i Magisterbladet fået et par henvendelser fra folk, der enten har læst artiklen, har set artiklen på min LinkedIn-profil eller på min Facebook-profil - jeg har smidt link til artiklen begge steder. To af henvendelserne var om job, jeg måske kan være med til at skabe (dette har jeg rykket på og sendt ansøgninger/CV'er), en der har indlemmet mig i sit netværk på LinkedIn og gerne vil være med til at åbne nogle døre, og en var fra en gammel skolekammerat, der efterfølgende har sparret med mig om jobsøgningsstrategi. Er egentlig ret benovet over, at folk har taget sig tid til at henvende sig til mig blot på baggrund af en artikel :)

Jeg er sådan set optimistisk for fremtiden - nu starter jeg på CBS, og så tror jeg nok, jeg skal finde et ordentligt betalt job, inden det halve år er gået. Fingers crossed!”.  

Læs artiklen om Anne Alstrup Avnby