Dansk Magisterforening

Tillykke til Henrik Leth

Af Lisbeth Ammitzbøll
Del artikel:

Henrik Leth har fået job som projektleder hos MAN. Den 40-årige it-generalist nåede at gå ledig i mange måneder, før der var gevinst på jobmarkedet. Akademikerbladet.dk siger tillykke.

Seks måneder med fratrædelse fra NOKIA og derefter syv måneder som ledig. I alt nåede Henrik Leth at have en dagligdag uden fast arbejde i 13 måneder.

”Jeg har ikke været nede i kulkælderen undervejs, men der gik længere tid, end jeg havde forventet, og også længere tid, end jeg brød mig om. Jeg kan bedst lide at være i job og have opgaver og kolleger”, fortæller Henrik Leth, der har sin første arbejdsdag i dag den 7. april hos MAN Diesel & Turbo, der blandt andet bygger motorer til store skibe.

Hos MAN skal Henrik Leth være projektleder og dermed procesansvarlig for en række udviklings- og driftsopgaver. Han skal også undervise, træne brugere og yde support.

Akademikerbladet.dk præsenterede Henrik Leth i februar i serien om ledige DM-medlemmer. Dengang opfordrede vi andre DM-medlemmer til at agere netværk og tænke i jobåbninger for den 40-årige it-generalist. Ansættelsen hos MAN skyldes dog primært Henrik Leths eget netværk. Hos MAN skal han arbejde sammen med fire andre it-kyndige, hvoraf han kender de to i forvejen fra NOKIA. Inden sin ansættelse har Henrik Leth brugt DM’s kontraktservice og også tjekket lønniveauet.

”Lønnen er OK i forhold til gennemsnittet, og den minder meget om den, jeg fik hos NOKIA. Med hensyn til kontrakten fik jeg afklaret nogle spørgsmål, men der var ikke noget, der skulle ændres. Det var rigtig rart at få bekræftet, at kontrakten er fornuftig, inden jeg skrev under”, siger Henrik Leth.

Akademikerbladet.dk ønsker et stort TILLYKKE til både Henrik Leth og MAN Diesel & Turbo.