Tutorprisen

Del artikel:

For 15. år i træk er DM glade for at kunne hylde Danmarks bedste tutorer. Hvert år uddeler DM Tutorprisen for at støtte op om det gode studiemiljø og belønne de tutorer, som gør en ekstra indsats for at hjælpe de nye studerende ind på universiteterne.

Vinderne af Tutorprisen 2023 blev tutorerne fra KMB – Institut for Kemi og Biovidenskab på Aalborg Universitet.

Danmarks bedste tutorer i 2023 er fundet

Igen i år har feltet af nominerede til Tutorprisen været stærkt, men på baggrund af de studerendes nomineringer var der særligt én tutorgruppe, der havde sørget for en studiestart udover det sædvanlige. Derfor blev det i år tutorgruppen fra KMB – Institut for Kemi og Biovidenskab på Aalborg Universitet, der blev hædret med konfetti og kåret som vinderne af Tutorprisen 2023.

Tutorprisen er en anerkendelse af tutorernes store stykke arbejde med at sikre de nye studerende en studiestart, der ikke bare er god, men også sjov og tryg. Som en del af prisen modtager vinderne også et beløb på 10.000 kr. til et socialt arrangement.

Derfor vandt Institut for Kemi og Biovidenskab fra AAU

Malthe Bækbo Vestergaard der er forperson i DM Studerende, har sat nogle ord på, hvorfor valget faldt på tutorerne fra KMB:

”Tutorerne fra KMB har fortjent årets Tutorpris på baggrund af deres evne til at skabe underholdende, sociale og inkluderende aktiviteter for de nye studerende. Deres initiativer har ikke blot bidraget til at skabe et trygt fundament, for deres ruslinge, men også til at styrke det nye studiemiljø.”

Her er et udpluk af de mange nomineringer, som tutorerne fra KMB – Institut for Kemi og Biovidenskab på AAU modtog fra de nye studerende

De lokale vindere af årets Tutorpris

Foruden kåringen af den nationale vinder af Tutorprisen 2023 er der også blevet kåret lokale vindere fra de resterende universiteter, som hver modtager en præmie på 2.500 kr. til et socialt arrangement. Dette års lokale vindere er:


• Tutorerne fra Medievidenskab på Syddansk Universitet

• Tutorerne fra Musikvidenskab på Københavns Universitet

• Tutorerne fra HAB D på Roskilde Universitet

• Tutorerne fra Global ledelse og design af produktionsnetværk på Aarhus Universitet

 

Tidligere vindere af tutorprisen

2022: Kommunikation og Digitale medier fra Aalborg Universitet

2021: Molekylær Biomedicin fra Københavns Universitet

2020: Cognitive Science fra Aarhus Universitet

2019: 44.3 HAB E fra RUC

2018: Molekylær Biomedicin fra Københavns Universitet

2017: Psykologi fra Aalborg Universitet

2016: Biologi fra Københavns Universitet

2015: Idræt fra Københavns Universitet

 

}