DM og Magistrenes A-kasse

© Dennis Morton

Del artikel:

DM og MA er en fagforening og a-kasse for dig, som er studerende inden for humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab, it, kommunikation, psykologi og pædagogik.

Vi hjælper dig med studierådgivning og med at komme godt i gang med dit arbejdsliv. Og så hjælper vi dig også, hvis du på et tidspunkt skulle miste dit arbejde.

DM (tidligere Dansk Magisterforening) og Magistrenes A-kasse (MA) har henholdsvis 70.000 og 80.000 medlemmer. Vi kan rådgive dig med indsigt og erfaring, fordi vores konsulenter har været igennem det samme akademiske forløb som dig. Det betyder også, at vi konkret kan pege på, hvor du skal sætte ind for at få mere ud af studietiden, og hvad du kan gøre for at øge dine jobmuligheder.

DM og MA har et tæt samarbejde på studiestederne, og vi anbefaler medlemskab af både fagforening og a-kasse, så du står stærkest muligt.

Hvorfor skal du melde dig ind i en fagforening og a-kasse?

Mere end syv ud af ti akademikere er medlem af en fagforening og a-kasse i Danmark. Det er der en grund til. Et medlemskab kan være afgørende for, om du får det bedst mulige ud af din studietid, at du får en god introduktion til arbejdslivet, at du finder det rigtige arbejde, og at din økonomiske situation er sikret. Alligevel hersker der en del forvirring om, hvad en fagforening og en a-kasse er, hvori forskellen egentlig ligger, og hvad man får ud af et medlemskab.

Bliv medlem af DM og MA

Meld dig ind som studerende og få fordele for 0 kr.

DM koster kun 0 kr. det første år, herefter 20 kr./måned indtil et år efter endt studie. MA koster 0 kr. hele din studietid, hvis du er under 30 år gammel.

Meld dig ind