DM BIO

Del artikel:

DM BIO er et fagligt fællesskab for alle os med grønne fagligheder.

DM BIO er et fagligt fællesskab, som du kan være en del af, når du er medlem af DM. DM BIO vil udvide din horisont og inspirerer til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer.

I en tid, hvor hele verden er afhængig af udviklingen og potentialet i det grønne område, er jeres viden vigtigere end nogensinde før. Nogle af jer arbejder med problembaseret læring inden for bioteknologi og bæredygtige fødevareproduktion, andre inden for husdyrvidenskab, urbanisering eller kampen for at styrke naturen i det danske landskab. DM BIO er jeres fællesskab for fagligt nørderi.

Velkommen til DM BIO!

© Mette Johnsen

Faglige netværk

DM BIO tilbyder en bred vifte af netværk, der går på tværs af faglighed, studieretning og interesser. Netværkene er dannet på baggrund af en stærk medlemsinddragelse, der sikrer attraktive faglige medlemstilbud og arrangementer.

Find et netværk, der matcher dine interesser

Studenterpulje

DM BIO støtter faglige aktiviteter, som kan være til gavn for de studerende medlemmer på de DM BIO-faglige uddannelser. Vi støtter alt fra eftermiddags- og aftenmøder, debatarrangementer, netværksmøder, virksomhedsbesøg, konferencer og andre faglige aktiviteter.

Du finder retningslinjer og ansøgningsskema her

Arrangementer

I arrangementskalenderen har vi samlet et væld af events, webinarer og vidensarrangementer om fx grønne teknologier, fremtidens fødevareproduktion, grøn omstilling og meget andet.

Dyk nærmere ned i DM BIO’s arrangementskalender

Medlemsfordele

Som medlem af DM kan du få rabat på alt fra avis og grøn telefoni til kulturoplevelser og fritidsudstyr. På oversigten kan du se alle rabatter, og når du logger ind, får du adgang til at indløse din rabat.

Se alle dine kontante medlemsfordele

Læs mere om DM BIO

Bliv medlem af DM og MA

Meld dig ind som studerende og få fordele for 0 kr.

DM koster kun 0 kr. det første år, herefter 20 kr./måned indtil et år efter endt studie. MA koster 0 kr. hele din studietid, hvis du er under 30 år gammel.

Meld dig ind
}