Stem til valget til DM Studerendes bestyrelse

Du kan nu stemme på din favoritkandidat til DM Studerendes bestyrelse. Stem nu, og vær med til vælge, hvem der skal repræsentere de knap 20.000 studerende i DM.

Du kan stemme til og med den 8. december. For at stemme skal du bruge det link, du modtog på mail den 24. november eller logge ind med MitID.

Hør fire bestyrelsesmedlemmer fortælle om, hvad de brænder for i deres arbejde i DM Studerendes bestyrelse.

Stem til valget i DM Studerende

Brug det link, du fik på mail 24. november eller log in med MitID.

Sådan gør vi en forskel i DM Studerende

DM Studerendes bestyrelse deltager aktivt i den offentlige debat om uddannelsespolitik og arbejdsmarked. Og vi henvender os direkte til politikere og andre uddannelsespolitiske spillere med forslag og idéer til politik, som kan være med til at forbedre studie- og arbejdsvilkårene for studerende og nyuddannede.

DM Studerende har tre pladser i DM's hovedbestyrelse. DM Studerendes bestyrelsesmedlemmer har altså reel og direkte indflydelse på det politiske arbejde i en af Danmarks største akademiske fagforeninger.


Så det har en betydning, hvem der sidder i bestyrelsens og formulerer DM’s holdninger til fx SU, livet som studerende på universitetet samt løn- og ansættelsesforholdene på det akademiske arbejdsmarked. Derfor er det vigtigt, at du stemmer på din favoritkandidat.

Læs mere DM Studerendes bestyrelse og om vores mærkesager

Praktisk om valget

Fra 24. november til 8. december 2023 afholdes valget. Alle medlemmer af DM Studerende har mulighed for at stemme.

Valgperioden for bestyrelsesmedlemmer i DM Studerende er et år og løber fra 1. januar 2024 frem til 31. december 2024.

Har du spørgsmål om valgene, kan du skrive til valg@dm.dk. Hvis du har spørgsmål til selve arbejdet i bestyrelserne, kan du skrive til formand for DM Studerende, Malthe Bækbo Vestergaard, på malthev@dm.dk.