Få mere ud af AI med Custom GPT

Del artikel:

Er du nysgerrig på, hvordan du kan optimere og personalisere ChatGPT, så den matcher din virksomheds specifikke behov?

Kom med på webinaret om Custom GPT og få en introduktion til, hvordan du kan træne ChatGPT med jeres egne data, viden og instruktioner. Ved at finjustere robotten sikrer du et mere brugbart og professionelt resultat, der kan bidrage til at optimere nogle af de ønsker og behov, I har i virksomheden.

Du får bl.a. svar på følgende

  • Hvordan skaber jeg mine egne Custom GPT-modeller, så de opfylder vores behov?
  • Hvordan træner jeg ChatGPT til at give mere brugbare resultater?
  • Hvordan sikrer jeg mere kvalitet i mit arbejde ved hjælp af Custom GPT?

På webinaret bliver du guidet gennem processen med at skabe og finjustere en Custom GPT-model. Underviser Simon Vinther kommer med masser af praktiske eksempler og konkrete tips til, hvordan du kan få mere ud af AI og Custom GPT ved at tilpasse modellen til netop jeres behov.

Efter webinaret er du er du bedre rustet til at optimere typiske og krævende arbejdsprocesser ved hjælp af AI, så du får tid til at bruge dine kræfter på andre opgaver.

OBS! Webinaret tager udgangspunkt i den betalte version af ChatGPT.

Hvem kan du møde?

Oplægsholder er Simon Vinther fra Kursusfabrikken. Simon er ekspertunderviser i ChatGPT og AI. Hans primære fokus er at skabe en effektiv synergi mellem brugeren og AI-robotterne, så processen bliver lettere, og det endelige resultat bliver mere brugbart og professionelt.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, arrangementskonsulent i DM.

Medlemsrabat på kurser

Som medlem af DM får du 25% rabat på alle åbne kurser hos Kursusfabrikken. Læs mere og find rabatkoden på siden "Kurser med rabat hos samarbejdspartnere".

Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret bliver ikke optaget. Efter webinaret får du adgang til at kunne downloade slides fra webinaret hos Kursusfabrikken.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Du kan melde afbud på Mit DM

Hvad er DM Digi?

DM Digi er et fagligt fællesskab for dig, der arbejder med eller interesserer dig for den digitale udvikling og for ny teknologi. Et stærkt medlemstilbud med netværk, arrangementer og faglige artikler.
Besøg DM Digi

Interesserer du dig for data, AI og den digitale omstilling?

Så markér feltet "DM Digi" på Mit DM, så får du alt det, DM laver på området: artikler, arrangementer, netværkstilbud m.m.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 29. oktober 2024 09:00 - 09:45
Sted Online
Tilmeldingsfrist 28. oktober 2024 - kl. 12:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer