Survival kit for dimittender

© Dansk Magisterforening

Del artikel:

Nyuddannet? Få gode råd til dit første job og hør, hvad du skal gøre som nyuddannet i lønforhandling

Tillykke med eksamen (lige om lidt)! 

I overgangen fra studerende til nyuddannet forventes det ofte, du har helt styr på, hvordan du lander dit første job og forhandler din egen løn. Hvis du giver os 1 time og 45 minutter af din mandag, klæder vi dig på til dén overgang og giver vi dig brugbare tips og viden om: 

Jobsøgning for nyuddannede
Få konkrete tips til jobsøgningsteknikker, der virker for nyuddannede. F.eks. hvordan du laver en god ansøgning og et effektivt cv, selvom din erhvervserfaring er begrænset. 

Lønforhandling for nyuddannede
Lær hvordan du går til din første lønforhandling. Hvad er du værd, og hvordan får du det forhandlet hjem? 

Hvad tænker chefer om nyuddannede?
Vi har inviteret chefen Henriette Edslev til at fortælle, hvordan chefer ser på nyuddannede, når de skal ansætte - Og hun har lovet at give jer den helt ærlige version. Henriette Edslev er uddannet cand.comm. fra RUC og har arbejdet med marketing i række kommercielle virksomheder, inden hun kom til Kræftens Bekæmpelse. Her har Henriette de sidste 5 år har været ansvarlig for de digitale fundraisingkanaler. Hendes afdeling består af ca. 20 specialister, som udarbejder content, arbejder med medier og digitale platforme. 

Hvem kan deltage?
Du er velkommen lige meget hvilken uddannelse, du kommer fra. Arrangementet er målrettet til nyuddannede og dem, der er det lige om lidt. Arrangementet er online, så du kan være med uanset hvor i landet du sidder. 

Vi glæder os til at se dig!

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Du kan melde afbud på Mit DM

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 23. september 2024 10:00 - 11:45
Sted Online
Tilmeldingsfrist 23. september 2024 - kl. 08:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer