Vil du i gang med at arbejde med Data Governance?

Del artikel:

Vil du gerne vide mere om, hvad det vil sige at arbejde med Data Governance?

Hvis man vil bruge data til at kvalificere beslutninger og lægge strategien, kræver det et solidt datagrundlag. Det kræver data, der er til at stole på, og som er nemme af genfinde. Det er du med til at skabe som specialist i Data Governance – et område, hvor der hele tiden opstår nye job i både det private og det offentlige.

Data Governance handler om at administrere, styre og vedligeholde data på en måde, så datakvaliteten er høj, og så data og viden forbliver brugbare og tilgængelige i virksomheden. Der er mange paralleller mellem metoder for Data Governance og Records Management, bl.a. udvikling af politikker, procedurer og processer, og desuden datasikkerhed, metadata, monitorering, auditering og etik.

På dette webinar tager vi et kig på, hvad Data Governance er for en disciplin. Vi kommer bl.a. ind på:

  • Grænseflader og ligheder mellem Data Governance og Records Management
  • Hvad laver man som Data Governance Manager, og hvordan kan man komme i gang med at arbejde inden for dette felt?
  • Hvilke kompetencer er det godt at have?
  • Hvordan kan et job inden for Data Governance se ud?

Hvem kan du møde?

  • Tine Weirsøe, iværksætter og direktør for Scandinavian Information Audit. Tine er specialiseret i Records Management og arbejder i grænsefeltet mellem forretning, compliance, governance og IT. Hun underviser på DM's miniuddannelse, Records Manager, og er medlem af DM Digi-udvalget.
  • Pernille Helene Kjeldsen, Senior Data Governance Manager hos MB Shipbrokers. Pernille er specialiseret i Data Governance, informationsarkitektur og metadata management. Hun arbejder med datakvalitet, kommunikation, change management og forretningsbaseret data management.
  • Mikael K. Elbæk, Principal Consultant og selvstændig i virksomheden Context Data.

Til sidst på webinaret lukker vi op for videndeling, hvor du i en række breakout rooms kan møde Tine, Pernille og Mikael og få svar på mange af dine spørgsmål om Data Governance og Records Management som karrierevej.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, arrangementskonsulent i DM.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Webinaret bliver ikke optaget.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Du kan melde afbud på Mit DM

Hvad er DM Digi?

DM Digi er et fagligt fællesskab for dig, der arbejder med eller interesserer dig for den digitale udvikling og for ny teknologi. Et stærkt medlemstilbud med netværk, arrangementer og faglige artikler.
Besøg DM Digi

Interesserer du dig for data, AI og den digitale omstilling?

Så markér feltet "DM Digi" på Mit DM, så får du alt det, DM laver på området: artikler, arrangementer, netværkstilbud m.m.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 6. juni 2024 09:00 - 10:30
Sted Online
Tilmeldingsfrist 4. juni 2024 - kl. 08:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer
}