Karrieremuligheder i Life Science

© Unsplash

Del artikel:

Mød brancheeksperter og hør om dine muligheder for en karriere med et naturvidenskabeligt CV

Hvis du er nyuddannet indenfor naturvidenskab, er der gode beskæftigelsesmuligheder indenfor Life Science. Dette område er et dansk eksporteventyr i stærk vækst og er nu den måske største bidragsyder til den samlede danske eksport. Til dette arrangement kan du, sammen med eksperter i at ansætte medarbejdere indenfor Life Science, udforske dine karrieremuligheder i branchen.

Du vil møde brancheeksperter fra LEO Pharma A/S, som er en af de største danske virksomheder indenfor Life Science, samt rekrutteringsfirmaet Best Talent, der har mange års erfaring med at ansætte specialiser og ledere til Life Science.

Du får konkret viden om, hvad arbejdsgiverne lægger vægt på, når de vurderer naturvidenskabelige kandidater, hvordan du kan differentiere dig på markedet, samt mulige karrierestier inden for Life Science der passer til dine kompetencer og interesser. Vi vil dykke ned i relevante stillingstitler og få en bedre forståelse for de opgaver, som nogle af de mange titler dækker over. Du vil blive klogere på de forskellige sektorer i branchen, og du kommer til at høre om både store og mellemstore virksomheder, samt om de små firmaer der arbejder som underleverandører og på kontraktbasis.

Hvem kan deltage?

Dette arrangement er for studerende og nyuddannede inden for naturvidenskab med interesse i Life Science.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Du kan melde afbud på Mit DM

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 13. juni 2024 15:00 - 16:30
Sted Online
Tilmeldingsfrist 11. juni 2024 - kl. 08:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer
}