Venteliste

Drømmer du om din egen nebengeschäft? 1/3

Del artikel:

Hvordan finder du tid til en nebengeschäft, hvad er dine ydelser, og hvordan finder du dine første kunder?

Drømmer du om at bruge flere af sider af dig selv? Måske har du en brændende ambition om at blive coach, skrive artikler eller holde foredrag? Mange akademikere har på et eller andet tidspunkt drømt om at starte en nebengeschäft.

Det er et stort skridt at sige sit job op og starte som 100% selvstændig. Men det er mere håndterbart at starte op i det små ved siden af dit nuværende arbejde. Og hvem ved: Måske vokser din nebengeschäft i løbet af nogle år til noget større, så det en dag bliver din primære beskæftigelse?

På 3 webinarer hjælper vi dig med at omsætte din drøm til din første faktura. Vi fokuserer på din faglighed, og hvordan du kan omsætte den til salgbare ydelser.

Webinarerne har forskellige temaer: 

  • Webinar 1: Hvordan finder du tid til en nebengeschäft, hvad er dine ydelser, og hvordan finder du dine første kunder?
  • Webinar 2: Hvordan sælger og markedsfører du dine ydelser – og hvordan fastsætter du priser? https://dm.dk/kalender/0002170/ 
  • Webinar 3: Hvordan skriver du det gode tilbud, bruger dit netværk, og hvad gør du med det administrative? https://dm.dk/kalender/0002171 

På dette webinar 1 kommer vi rundt om følgende spørgsmål:

  • Hvad er fordele og ulemper ved at supplere dit arbejdsliv med en selvstændig forretning?
  • Hvordan bruger du din tid optimalt?
  • Hvordan sikrer du worklife balance?
  • Hvordan omsætter du din faglighed til salgbare ydelser?
  • Hvordan differentierer du dig fra konkurrenter?
  • Hvem er dine fem første kunder?

Hvem kan du møde?

Undervisere er Allan J. Christensen fra konsulentvirksomheden Cambiamento og Nina Riis fra Geschäftig. Begge har erfaring med opstart og drift af egne konsulentvirksomheder og har indgående indsigt i konsulentmarkedet.

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Du kan melde afbud på Mit DM

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 7. maj 2024 16:30 - 18:00
Sted Online
Tilmeldingsfrist 6. maj 2024 - kl. 08:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer
}