Dansk Magisterforening

Stor interesse for ny sundhedsordning

© Foto: Akademikerpension

Alt om pension, Pension
Del artikel:

Det er snart fire måneder siden, at 68.500 medlemmer af AkademikerPension fik adgang til en ny sundhedsordning som en del af pensionsordningen.

Den 1. november 2023 fik medlemmer, der indbetaler til pension i AkademikerPension, en sundhedsordning. Ordningen blev til, da de faglige organisationer fik forhandlet muligheden for en sundhedsordning ind i OK21.

Ordningen blev efterfølgende godkendt i de faglige baglandes hovedbestyrelser, hvorefter ordningen blev færdigudviklet i samarbejde med de faglige organisationer.

Medlemmerne blev tilmeldt ordningen samlet, fordi det gav mulighed for at holde prisen nede. Det er det, man kalder en kollektiv ordning, og det er muligt at afmelde ordningen til enhver tid.

Få har frameldt sig

Heldigvis har rigtig mange været glade for ordningen, og kun omkring fire procent har afmeldt den. Mange medlemmer har allerede fået hjælp gennem sundhedsordningen, og vi kan se, at der især er stor interesse for at bruge de forebyggende behandlinger hos psykolog, fysioterapeut og kiropraktor.

Vil du læse mere om sundhedsordningen, eller er du i tvivl om, hvorvidt du er dækket af ordningen, kan du læse mere på akademikerpension.dk/sundhed.

Kenneth Petersen,
pensionsekspert
kep@akademikerpension.dk
Tlf 21 49 21 61