Dansk Magisterforening

Akademikerbladet har fået nyt website

Del artikel:

Akademikerbladet er blevet en del af dm.dk, og designet er blevet opdateret. Vores journalistik er den samme som altid.

DM Akademikerbladet har fået nyt website – og ikke mindst ny adresse. Fra i dag ligger alt indhold på dm.dk. Du kan dog stadig bruge akademikerbladet.dk i din browser.

Vi har i samme omgang frisket designet op. Håbet er, at Akademikerbladet er blevet lettere og mere indbydende at læse.

Ved at samle kræfterne på én platform er håbet, at vi kan nå bredere ud med indholdet og lave mere fokuseret udvikling af sitet.

Journalistikken er imidlertid den samme som før. Vi går lige så kritisk og nysgerrigt til værks, som vi altid har forsøgt at gøre på medlemmernes vegne. Og vi har stadig redaktionel frihed til at udvælge, undersøge og udgive de historier, vi vurderer mest relevante for medlemmerne.

Vi går lige så kritisk og nysgerrigt til værks, som vi altid har forsøgt at gøre

Vi tager udgangspunkt i DM’s værdier om at skabe et bæredygtigt og meningsfuldt arbejdsliv, men formatet er frit. Vi bliver ved med at lave kritiske afsløringer af dårlige arbejdsgivere (læs for eksempel vores afsløring af det giftige arbejdsmiljø på en privat idrætsuddannelse i København), inspirerende fortællinger fra andre akademikere (jeg kan anbefale forsidehistorien om Jeanette Varberg, der fortæller om at bruge sin faglighed midt i et kræftforløb) eller podcasts, hvor vi går tæt på arbejdslivets drømme (hør Karriere på Hovedet i din foretrukne podcast-afspiller).

Missionen er at komme tættere på medlemmernes arbejdsliv end noget andet medie. En god historie er for os en historie, som I taler om med hinanden over frokosten. Og som dem omkring jer – kolleger, konkurrenter, politikere - læser, deler og lytter til.

Af den grund sætter jeg stor pris på at høre fra jer, der læser med. Hvordan oplever I vores journalistik? Og hvad med det nye site – fungerer det?

Derfor: Hvis du oplever fejl eller bare bemærker noget spøjst, så vil jeg rigtig gerne høre det, så vi kan få rettet op på fejlen. Og naturligvis også et godt, gammeldags tip om en historie, vi bør kaste os over.

Skriv til akademikerbladet@dm.dk.

Med venlig hilsen

Troels Kølln
Chefredaktør