Dansk Magisterforening

Tillidsprisen 2022: To tillidsrepræsentanter blev hyldet for deres engagerede indsats

DM uddeler Årets Tillidsrepræsentantpris 2022

Der var bestilt kagekone med påskriften 'Årets TR' til Anja Amdisens surpriseparty på arbejdspladsen Region Midtjylland i Viborg. © Foto: Lars Holm

Af Anna Dalsgaard
Del artikel:

Skarp, stærk og ydmyg. Sprudlende og engageret. Sådan beskrives de to tillidsrepræsentanter, som i år får DM’s Tillidspris.

Hvert år uddeler DM Tillidsprisen til en tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant, som har gjort en ekstrastor indsats for kollegerne. DM ønsker med prisen at værdsætte det værdifulde arbejde, tillidsvalgte hver dag laver lokalt for at sikre ordentlige løn- og ansættelsesvilkår, og med prisen følger 10.000 kroner.

I år er prismodtagerne Anja Birgitte Amdisen, der er specialkonsulent hos Region Midtjylland i Viborg, og Kell Sønnichsen, seniorkonsulent hos Styrelsen for IT og Læring i Aarhus.

De fik overrakt priserne ved et surpriseparty onsdag den 28. september på deres respektive arbejdspladser, hvor DM´s formand uventet dukkede op med blomster, kage og konfettikanon for at uddele prisen.

I sin tale til prismodtagerne, sagde DM’s formand blandt andet, at det er tillidsrepræsentanterne, der er DM på arbejdspladsen:

”I kæmper hver dag for et godt arbejdsliv sammen med os. Det er jer, der lægger en ekstra indsats og hver dag er med til at gøre en vigtig forskel for kollegerne på arbejdspladsen. Det er jer, der kæmper for ordentlige vilkår, rimelig løn og et arbejdsmiljø, der er til at holde ud at færdes i et helt langt arbejdsliv”, sagde Camilla Gregersen.

Derfor vinder Anja Amdisen prisen

”Anja dækker rigtig mange kolleger og gør et helt fantastisk arbejde. Hun tager rigtig mange kampe men altid dialogens vej, hvilket er prisværdigt. Hun lader aldrig problemer ulme under overfladen, og hun er utrolig ordentlig, også selvom det til tider kan være svært. Hun er skarp, ydmyg og stærk på en gang. Hun er utrolig vedholdende, og det er ofte det, hun skaber resultater på. Herudover er hun dygtig til at hverve – en opgave mange tillidsrepræsentanter undlader. Anja, taler engageret og godt om DM og det fagforeningen kan, og hun formår gang på at gang at motivere nye medarbejdere til at melde sig ind, uden de føler sig pressede – blot motiverede. Anja taler kollegernes sag og er en god repræsentation! Anja har ydet en stor og meget vigtig indsats, og hun har gjort meget for DM-medlemmer de sidste tre år.”

Anja Amdisen er årets TR 2022
”Jeg har hørt, at du er vedholdende og både skarp og ydmyg i dialogen på jeres arbejdsplads, også når der er pres på, og det ikke er særlig nemt. Jeg ved også, at du har taget et langt sejt træk med både lønforhandlinger og arbejdsmiljøet hos jer”, sagde DM’s formand Camilla Gregersen til Anja Amdisen, tillidsrepræsentant for DM’erne hos Region Midtjylland i Viborg. © Foto: Lars Holm
Kell Sønnichsen bliver kåret som årets TR 2022
”Jeg ved, at du har taget et langt sejt træk med at få landet en lokal aftale om hjemmearbejde hos jer. Jeg ved også, at du har gjort et kæmpestort og grundigt arbejde ved jeres lønforhandlinger”, sagde DM’s formand Camilla Gregersen da hun overrakte tillidsprisen til Kell Sønnichsen, tillidsrepræsentant for DM’erne hos Styrelsen for IT og Læring i Aarhus. © Foto: Lars Holm

Derfor vinder Kell Sønnichsen prisen

”Kell har været aktiv som tillidsrepræsentant siden 2000 og har gjort en flot indsats gennem alle årene. Han holder masser af gode klubmøder og slår gerne dørene op i DM’s lokaler i Aarhus. Han har uddannet sig gennem hele sit virke for at holde sig opdateret om ny viden og indflydelsesmuligheder i TR-rollen. Kell deler gerne ud af sin egen viden og erfaring i TR-netværk og i Facebookgruppen for tillidsvalgte, og han har været i aktiv i Forskning og Formidling og DM Offentlig i mange år. Kell har ydet en stor og vigtig indsats, som tillidsrepræsentant hos Styrelsen for IT og Læring, hvor han gør en stor indsats for kollegaerne, især for at sikre trivsel og gode forhold på arbejdspladsen. Kell har en enormt sprudlende personlighed og et stort engagement, som smitter af på andre, og som er meget inspirerende.”

DM's Tillidspris

DM's hjemmeside kan du læse mere om Tillidsprisen og se, hvem der har fået prisen de seneste år.