DM Bio Live: Nye veje for fremtidens fødevarer - ONLINE deltagelse

© DM Bio

Del artikel:

Få indblik i morgendagens innovative fødevareproduktion, og hvordan det er muligt at ændre vores madvaner i mere bæredygtig retning

Er du klar til at udforske morgendagens innovative fødevareproduktion? Vi samler branchens visionære pionerer til en dag med dybdegående diskussioner om både fremtidens fødevarer og de sociale aspekter og drivkræfter, der påvirker vores valg af mad i et klimaperspektiv.

Til dette DM Bio Live bliver du præsenteret for ny viden, banebrydende teknologier, nyskabende ideer og bæredygtige løsninger, der har potentiale til at skabe varige forandringer af vores fødevareforbrug.

Bliv klogere på, hvordan vi kan revolutionere fødevareindustrien og få en mere bæredygtig og velsmagende fremtid. Den fremtid skal vi på konferencen også smage på!

Til dette DM Bio Live får du indblik i:

  • Hvordan der kan komme positiv forandring i vores fødevaresystemer: Hvor stort er er potentialet? Hvad er udfordringerne? Hvordan kommer det op i stor skala?
  • Forstå de sociale dynamikker, der ligger bag vores madvalg og skaber barrierer for normændringer: Hvad siger forskningen? Hvilke ekspertiser er der behov for? Hvilke virkemidler kan man tage i brug?

På DM Bio Live kobler vi de nye teknologier og produktudviklingen med adfærdsændringsaspektet og normændringer, fordi det ene område ikke kan få succes uden det andet.

Program DM Bio Live 

Tema for panelsamtale:  Hvad kan vi gøre for at sikre, at de mange nye fødevaretyper, der snart rammer markedet, ikke ender i kategorien for mad, som ikke vil spises af forbrugeren. Og hvordan får vi det op i skala? 

Bidragsydere til panelsamtalen

Ønsker du at deltage fysisk?

DM Bio byder velkommen på Hotel & Restaurantskolen.

Tilmeld dig fysisk deltagelse her.

Derudover vil dagen byde på faglige debatter, networking, velsmag og meget mere. Bland andet tegner og klimaaktivist Anders Morgenthaler der med sit satiriske blik vil tegne dagen og komme med sit bud på smagen af i morgen.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Du kan melde afbud på Mit DM

Hvem er DM Bio?

DM Bio er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM Bio er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Kontakt

Cathrine Norup
Møde- og kursussekretær, netværkskoordinator 

cano@dm.dk 
38 15 67 34

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 2. oktober 2024 09:45 - 15:30
Sted Online
Tilmeldingsfrist 2. oktober 2024 - kl. 09:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Gratis

Seneste artikler

Læs alle artikler

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje