Dansk Magisterforening

Ny næstformand i DM

Tobias Dinnesen
Del artikel:

Thomas Vils Pedersen, lektor på Institut for Matematiske Fag på KU, er valgt som næstformand, fordi den nuværende næstformand, Hans Beksgaard, træder tilbage af personlige årsager.

Der er lagt op til en mindre rokade i Dansk Magisterforenings hovedbestyrelse, fordi den hidtidige næstformand Hans Beksgaard efter mange års arbejde i DMs tjeneste af personlige årsager har valgt at trække sig fra alle sine politiske poster.

Først og fremmest har hovedbestyrelsen skullet finde en ny næstformand, og her er valget enstemmigt faldet på Thomas Vils Pedersen, som til daglig er lektor på Institut for Matematiske Fag på Københavns Universitet.

Thomas Vils Pedersen er i første omgang valgt som næstformand fra 1. september 2018 frem til januar 2019, hvor de nyvalgte træder ind i hovedbestyrelsen, hvorfor den så skal konstituere sig igen på ny.

I samme ombæring er Tommy Dalegaard Madsen, der i øvrigt overtager Hans Beksgaard plads som formand for Landsklubben for Professionshøjskoler og Erhvervsakademier i DM, blevet valgt som medlem af FU (Forretningsudvalget), ligesom han også skal være med i Overenskomstudvalget.
}