Snorkeltur i Øresund

© Ocean Lab

Del artikel:

Oplev Øresund med nye øjne – oplæg om Øresunds unikke økologi med efterfølgende guidet snorkeltur i sundet

Havets natur har historisk været ganske overset sammenlignet med naturen på land – det vil vi gerne rette op på, ved at se nærmere på havets natur med egne øjne.

I samarbejde med Øresundsakvariet og Ocean Lab inviterer vi til et unikt arrangement. Første del består i et besøg til Øresundsakvariet, med et ekspertoplæg om den unikke natur i området, for derefter at trække i våddragter og hoppe i havet, hvor vi bliver givet en guidet snorkel-tur hvor vi kan se de livsformer vi har lært om, på nært hold. Der vil være en guide per ca. 10 personer, så man kan få besvaret spørgsmål og føle sig tryg under hele turen.

Udstyret udlånes af vores samarbejdspartnere, så alt du selv skal medbringe, er badetøj til under våddragten og godt humør.

Hvad skal jeg huske?

Husk at oplyse tøj- og skostørrelser ved tilmelding til Cathrine Norup, så vi kan klargøre din våddragt og svømmefødder.

Sikkerhedsinstrukser gives inden snorkelturen, og skal selvfølgelig følges nøje.

Ocean Lab faciliterer snorkelturen

Ocean Lab er en nyopstartet NGO, der arbejder for at få folk ud i den blå natur. Ud over at udvikle snorkekort over Danmark, og drive deres snorkelklub hver onsdag, udvikler de en række formidlingsprojekter, såsom kort over marin natur under havnebus-ruterne i København, og aktivitetskalendere der samler hav-relaterede aktiviteter i hovedstadsområdet i et nemt overblik. Læs mere om deres arbejde her

Afbud

Du bedes melde afbud på MitDM senest to dage før arrangementets afholdelse. Ved manglende afbud faktureres et udeblivelsesgebyr på kr. 200 per dag.

Hvem er DM BIO?

DM BIO er et fagligt fællesskab, der vil udvide din horisont og inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig. Fra natur, klima, miljø og bæredygtighed til by- og arealplanlægning, teknologi og fødevarer. DM BIO er et resultat af fusionen mellem DM, JA og DSL, som har samlet kræfterne for at bidrage til at forme fremtidens arbejdsmarked med viden i fokus.

Læs mere om DM BIO

Kontakt

Cathrine Norup
Møde- og kursussekretær

Telefon: 3815 6734
Mail:
cano@dm.dk

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 26. juni 2024 14:00 - 18:00
Sted Øresundsakvariet Strandpromenaden 5 3000 Helsingør
Tilmeldingsfrist 20. juni 2024 - kl. 23:30
Afmeldingsfrist 24. juni 2024 - kl. 12:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer
}