DM + Tænketanken Mandag Morgen

Del artikel:

Webinar om ChatGPT, prompts og AI’s rolle i dit arbejdsliv

Det seneste år er generativ kunstige intelligens-værktøjer (AI) såsom ChatGPT, Gemini eller Copilot blevet bredt tilgængelige. Samtidig bliver de mere og mere integrerede i vores arbejdsliv. Værktøjerne kan understøtte os i alt fra kommunikation og research til at være vores digitale sparringspartnere. Men hvis AI-værktøjerne virkelig skal indfri de goder, kræver det, at vi udbygger vores AI-kompetencer. Ellers får vi ikke glæde af det fulde potentiale i teknologien, og vi risikerer, at det, der kommer ud af computeren, bliver mangelfuldt eller i værste fald noget vrøvl.

I sidste ende handler det om at lære at skrive bedre prompts. Et prompt er en instruktion, der får en AI til at genere en respons eller udføre en opgave. Og her findes en masse tips og tricks, der kan øge din prompt-didaktik.

For at blive klogere på det, får vi Valdemar Osted, Head of Tech i Common Consultancy ind i webinarstudiet til at give et praksisorienteret undervisningsoplæg. Oplægget rummer blandt andet prompt-skabeloner, eksempler på konkrete AI-redskaber samt ’Valdemars hacks’ til ChatGPT.

Men brugen af AI på arbejdspladsen rejser også en række dilemmaer om samspillet mellem menneske og teknologi. For i hvilke sammenhænge giver sammenspillet mening? Hvor går grænsen mellem dér, hvor AI gør os klogere og dér, hvor det gør os dummere? Og hvordan kan vi bruge AI på en (data)etisk forsvarlig måde? Det er alle spørgsmål, som dagens vært, Lisbeth Knudsen, vil tage os igennem, sammen med Martin Lassen-Vernal, Kommunikationschef i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

Til webinaret vil du møde

  • Lisbeth Knudsen, strategidirektør, Altinget & Mandag Morgen
  • Valdemar Osted, Head of Tech, Common Consultancy
  • Martin Lassen-Vernal, Kommunikationschef i Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune

Webinaret er til dig, der ønsker at

  • Styrke dine færdigheder indenfor anvendelsen af generativ AI og formulere skarpere prompts
  • Blive klogere på de konkrete arbejdsopgaver, som generativ AI kan gøre sig gældende i
  • Forstå de dilemmaer, der knytter sig til brugen af AI på arbejdspladsen

Information om webinar

Webinaret afholdes via det virtuelle møde- og undervisningsværktøj Zoom. Som deltager får du tilsendt et link og et password til webinaret via den mailadresse, du har oplyst til DM. Læs om DM’s brug af Zoom

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Du kan melde afbud på Mit DM

Hvad er DM Digi?

DM Digi er et fagligt fællesskab for dig, der arbejder med eller interesserer dig for den digitale udvikling og for ny teknologi. Et stærkt medlemstilbud med netværk, arrangementer og faglige artikler.
Besøg DM Digi

Interesserer du dig for data, AI og den digitale omstilling?

Så markér feltet "DM Digi" på Mit DM, så får du alt det, DM laver på området: artikler, arrangementer, netværkstilbud m.m.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 13. maj 2024 08:00 - 09:00
Sted Online
Tilmeldingsfrist 10. maj 2024 - kl. 10:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer
}