Gå til sidens indhold

Diplomuddannelse

Som tillidsvalgt kan du tage diplomkurser på i alt 15 ECTS point i fag, som DM har udviklet særligt til tillidsvalgte. Diplomkurserne er udviklet og udbydes i samarbejde med håndplukkede undervisere og Professionshøjskolen Absalon. Du bestemmer selv, hvornår du vil tage diplomkurserne, og det kan sagtens være inde for samme år.

Forhandlingsekspert (5 ECTS): Du udvikler en analytisk tilgang til forhandlinger og får det fornødne teoretiske fundament til at forhandle på højt niveau. Vi arbejder i dybden med dine egne cases og du bliver trænet i at håndtere komplekse forhandlingssituationer og skabe resultater.

Trivsel (5 ECTS): Kurset giver dig en teoretisk og analytisk baggrund for at styrke kollektiv trivsel og et godt arbejdsmiljø i forhold til fx stress og vidensarbejderes særlige vilkår. Gennem indsigt i social kapital og praktiske øvelser lærer du at arbejde proaktivt med organisationens trivsel og håndtere konkrete problemstillinger.

Organisationsforståelse (5 ECTS): På baggrund af organisationsteori udvikler du en strategisk forståelse af din egen rolle som tillidsvalgte og af dine muligheder for at få indflydelse. Redskaber til at fastholde en konstruktiv dialog igennem forandringsprocesser og i konflikter vil være i fokus.

Alle diplomkurser afsluttes med eksamen.

Uddannelse og kurser for tillidsvalgte

Se aktuelle kurser og arrangementer for tillidsvalgte i DM's kalender.

Se DM's kalender