Til indhold

Mød nogle af DM's tillidsvalgte

At være tillidsvalgt betyder ikke nødvendigvis, at man er tillidsrepræsentant - der er mange forskellige og vigtige roller at udføre.

Her kan du læse om DM's tillidsvalgte, der alle har forskellige mærkesager og udfører tillidshvervet på deres egen personlige måde. Det er nemlig vigtigt at fortælle, at der ikke er to tillidsvalgte, der er ens.

Læs om hvordan Lou er som TR

Da tillidsrepræsentanten på Lou Nørgaard Rudds arbejde stoppede lige før en lønforhandling, skulle der hurtigt findes en afløser. Hun er et meget nysgerrigt menneske, og måske lidt dumdristig, som hun siger, så hun meldte sig.

Læs mere her

Læs om hvordan Vicky er som TR

Vicky Garland Lorentzen har altid været superinteresseret i strategisk arbejde og samarbejdet mellem mennesker, om det så er på tværs af nationaliteter, afdelinger eller fagforbund. Derfor stod det hende ret naturligt for hende at melde sig som ny tillidsrepræsentant.

Læs mere her

Læs om hvordan Ida er som TR

Ida arbejder som konsulent i NGO’en Børns Vilkår. Her har hun arbejdet i 4 år, og har været tillidsrepræsentant i næsten lige så lang tid - hun blev nemlig valgt til tillidshvervet efter tre måneder hos Børns Vilkår.

Læs mere her

Læs om hvordan Andreas er som TR

Andreas Jarløv Busch er erfaren tillidsrepræsentant, der er glad for den øgede forståelse for hans arbejdsplads, hvervet har givet ham. Men det bedste ved at være TR, er for ham det strategiske i forhandlingssituationerne.

Læs mere her
; ;