Til indhold

Tillidsprisen

Fortjener din TR, AMR eller kontaktperson en særlig anerkendelse? Med Tillidsprisen vil DM gerne hylde og anerkende det store arbejde, tillidsvalgte udfører hver dag. Fristen for indstillinger til årets Tillidspris er udløbet.

DM har de seneste otte år hyldet de tillidsvalgtes arbejde. Med Tillidsprisen vil DM gerne værdsætte det værdifulde arbejde, tillidsvalgte hver dag laver lokalt for at sikre ordentlige løn- og ansættelsesvilkår.  

I år står prisen i coronaens tegn. Der vil i år blive lagt særlig vægt på at hylde tillidsvalgte, der har formået at holde liv i fællesskabet under svære vilkår med hjemmearbejde og usikre fremtidsudsigter for mange. 

Fristen for at indstille til årets Tillidspris er udløbet. 

Hvem kan få Tillidspriserne?

Er du medlem af DM har du mulighed for at indstille din tillidsvalgte til prisen. 

Den tillidsvalgte kan enten være en tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant eller kontaktperson. Brug et par minutter på at udfylde formularen nedenfor, så vi har et solidt grundlag at vurdere din tillidsvalgte på. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til DM på tillidspris@dm.dk.

Sidste år vandt arbejdsmiljørepræsentant Charlotte Bonde på Professionshøjskolen Absalon og Steffen Junker, fællestillidsrepræsentant på Aarhus Universitet.

Læs reportage med sidste års prismodtagere på akademikerbladet.dk