Til indhold

Fortjener din TR, AMR eller kontaktperson en særlig anerkendelse? DM uddeler i år Tillidsprisen til en eller flere tillidsvalgte. 10.000 kroner til hver vinder er på højkant.

DM har de seneste otte år hyldet de tillidsvalgtes arbejde. Med Tillidsprisen vil DM gerne værdsætte det værdifulde arbejde, tillidsvalgte hver dag laver lokalt for at sikre ordentlige løn- og ansættelsesvilkår.  

I år står prisen i coronaens tegn. Der vil i år blive lagt særlig vægt på at hylde tillidsvalgte, der har formået at holde liv i fællesskabet under svære vilkår med hjemmearbejde og usikre fremtidsudsigter for mange. 

Så hvis du har en tillidsvalgt, som har gjort en særlig god indsats under svære coronaforhold, vil vi meget gerne høre fra dig.

Med en indstilling får du mulighed for at give et velfortjent skulderklap for den ofte krævende og svære rolle, det er at varetage kollegernes interesser i det daglige.

Hvem kan få Tillidspriserne?

Er du medlem af DM har du mulighed for at indstille din tillidsvalgte til prisen. 

Den tillidsvalgte kan enten være en tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant eller kontaktperson. Brug et par minutter på at udfylde formularen nedenfor, så vi har et solidt grundlag at vurdere din tillidsvalgte på. 

Fristen for indstillinger er udløbet. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til DM på tillidspris@dm.dk.

Sidste år vandt arbejdsmiljørepræsentant Charlotte Bonde på Professionshøjskolen Absalon og Steffen Junker, fællestillidsrepræsentant på Aarhus Universitet.

Læs reportage med sidste års prismodtagere på akademikerbladet.dk

Indstil din tillidsvalgte til årets Tillidspris

Beskriv din/jeres tillidsvalgte så godt som muligt. Jo mere grundige og præcise du/I er, des bedre er grundlaget for at vurdere, hvem der i år skal modtage DM’s Tillidspris.

I kan både beskrive den generelle oplevelse af din/jeres repræsentants måde at agere på. Du/I kan også fx beskrive, hvordan din tillidsvalgte har håndteret udfordringerne med corona i år.