Gå til sidens indhold

Skab forandringer sammen

Det stærkeste værktøj til at skabe forandringer på arbejdspladsen er kollegafællesskabet. For sammen med dine kolleger, ved du som tillidsvagt bedst, hvilke udfordringer, I har. Om I har en uigennemsigtig lønpolitik, lige adgang til efteruddannelse eller ondt i arbejdsmiljøet. Derfor er det også dig og dine kolleger, der er de bedste til at løse problemerne.

Involver kollegerne og opnå resultater sammen

Find ud af, hvad der optager dine kolleger, hvad de er gode til, og hvad de ønsker at bidrage med. Det kan I så sammen omsætte til at skabe resultater.

Sådan involverer du kollegerne

Brug klubben til at skabe forandringer

Klubben er de kolleger, du repræsenterer og et stærkt forum for at skabe forandringer.  Det er klubben, der prioriterer, hvilke dagsordener der er vigtigst, og kan hjælpe med at løfte dem.

Læs mere om, hvordan du kan bruge klubben

Relationer - et vigtigt værktøj til at involvere kollegerne

Den allerstærkeste måde at skabe relationer til kollegerne på er én til én-samtaler, hvor du lærer dem at kende og finder ud af, hvad de er optaget af. 

Skab relationer

I DM vil vi fællesskabet

Mange problemer rundt om på arbejdspladserne er kollektive og løses bedst af medarbejderne i fællesskab. Derfor vil vi i DM skabe kollegafællesskaber, som kan opnå konkrete forandringer. Som tillidsvalgt har du en vigtig rolle i at være med til skabe faglige kollegafællesskaber og til at motivere kollegerne til at være med.

Læs mere om DM og fællesskabet

 

TR-samarbejdet og kollegafællesskabet får ny start i Aalborg Kommune